Listopad 24, 200816 r Ahoj všem tak jsem si nechal auticko opravit (LPG) a stejne nejezdi hodil mi to na "skrtak " a porad to skube pry je to v motoru, zacina me to pekne . . . . sice je hezke ze ceny n 95 jdou dolu ale proto jsem si plyn nenechal instalovat tak nevim jestli by nepomohly new membrány??????? :help:
Listopad 25, 200816 r to jsem taky nechal měnit svíčky, lištu a kabel co jde od lišty do motoru a cuká to pořád stejně tak nevim
Prosinec 3, 200816 r Niekedy to mozu robit aj lambdy sondy. Mne to cukalo ked som isiel dlho a rovnomerne vyžším výkonom..napríklad po dilanici. Možno sa to prejavovalo aj za normálnych okolností, ale pri prevádzke v meste a preradovaní som to nezaregistroval. Vzmenil som zadnu lambdu a prestalo to..Vag mi nevyhadzoval žiadnu chybu...Ale može to byt aj niečo iné.. :feve:
Prosinec 3, 200816 r Výborně to jsem si chtěl potvrdit jestli je to taky možné a to chce asi origo nebo druhovýroba stačí ikdyž s druhovírobou mam špatné skušenosti nedá se nic dělat :palec2:
Duben 6, 200916 r zdárek tak jsem vyměnil zadní lambdu a uz to zase lítá na gas uplně v pohodě ale jeden problém se vyřeší a naskočí další :)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.