Vasekk Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Soustružník s trvalým bydlištěm Praha dostane v Kralupech plat 25tis.,nepražák 18.Tak si ty kecy o nemravně předražené MHD strčte za klobouk!!! a to že jsou nemovitosti v Praze právě o těch 30% dražší jak v Kralupech ti asi ušlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 A taky pražáci musí dojíždět a proto musí mít větší plat aby na tom byly stejně jako ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hony Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) Co to plácáš,co je komu do vašich předraženejch nemovitostí dělají snad stejnou práci ne!? Nevidím jedinej rozumnej důvod,proč má být rozdíl v tom jestli někdo dojíždí (ať už jako platící nebo "černoch" ) do práce z Ústí nebo Prahee! Editováno: 8. Říjen 2008, autor: hony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Ty ho sice nevidíš, ale tvůj zaměstnavatel ho vidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hony Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) Na každou sviňu už sa vaří voda Editováno: 8. Říjen 2008, autor: hony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Hero Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) Taky se mi parkrat stalo ze me lapl revizor a jedine reseni ktere me napadlo, bylo ze na pokutu tolik nemam a jestli mu teda nestaci 300 kilča na pivko.No 2x to vyslo po treti uz nee, ale byla to zenska.Sice 300 fčudu ale i tak lepsi nez 700 Zdravím. V Olomouci kdysi mohli dárci krve kteří dovršili padesátí odběrů jezdit MHD zdarma.Jenže jednou jsem delší dobu MHD nejel, a když jsem potřeboval tak vezmu průkazku a hle.Přišel revizor a že prý to už půl roku neplatí.Dal mi to za tři sta a byl jsem vysmátej. Editováno: 8. Říjen 2008, autor: Hero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 OT: o to ví mě serou naší páni poslanci a senátoři, kteří to mají zadarmo, nikdy tím nejeli, na jízdný mají, ale zrušit si to nechtějí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Nechapu co tu resite. Kdyz nemate sem , tam na jizdenku 20 kc. Delaj praci jako kazdy jiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 kličky??? kup si šalinkartu...a neřeš jízdenky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 mam kamaráda, pokaždý když ho chytěj, sklopí oči, tváří se smutně a řekne, že bydlí u další zastávky a tam že mu dá peníze, popř. ukáže OP. Nějak se prostě vykecá aby na příští zastávce spolu vystoupily. A tam mu prostě uteče... (musiš trochu běhat) Jednou řekl, že s revizorem počká na zastávce na cajty, revizor si zapálil a kámoš na něj ,,nezapalujte si, POBĚŽÍME " Jednou prej za nim jeden bežel snad 2 kiláky, mazec. Jako na každýho revizora to nezabere no, zkus a uvidíš. Blbý když choděj dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 ja som ras isiel z disko naliaty s kamaratkou nocakom. V BA musite mat v nocaku 2x22korunoví lístok. Na zastavke je automat. No povecte kto ma o 03:00 rano pri sebe 44sk v drobakoch??????? Samozrejme v buse revízor. obcianku som mu nedal. Zakrical autobusarovi nech neotvara dvere a cakali sme na policajtov. policia prisla otvorili sa dvere dal som im op oni v zapeti povedali meno priezvisko revizorovi a ten mi s usmevom na tvari vypísal 1400Sk pokutu. A zasrany bezdomovci v autobusoch nemusia platit ani kokoT smrdia tam ako zver a revizor sa ani neobtazuje si od nich pýtal lístok lebo mu to ajtak nepreplatia. Mozem omrdat celu MHD su to zasrany zdierači. Stale dufam nech sa mi ten revizor este ras pripletie do zivota. Mu to s laskou oplatim.....buzerantovi. Na internete je aj stranka kde su vseci tí revízori nafotení aj s menami a udajmi. Mozem osrat taketo pravdla. Asocialny ludia si mozu vyuzivat vsetky sluzby zadarmo celí zivot su zvýodnovany a normalny clovek platiaci dane ktory chodí denno denne do roboty a jeho deti do skoly bude platit pokuty za vsetko co sa len da. A politici maju cestovne zadarmo. No neserem to???? Naco im je cestovne zadarmo ked ani nevedia ako vyzera karosa z vnutra a uz vobec nevedia aka je tam v zime zima a v lete teplo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m_tsch Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Tady je pár možností pro inspiraci http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/10169...40-revizor.html .... A moc je neštvěte, špatně to končí :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Co to plácáš,co je komu do vašich předraženejch nemovitostí dělají snad stejnou práci ne!? Nevidím jedinej rozumnej důvod,proč má být rozdíl v tom jestli někdo dojíždí (ať už jako platící nebo "černoch" ) do práce z Ústí nebo Prahee! do toho ti nic není jak firma platí ostatní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 (editace) .. zdar borci, ráno si fičím tramvají ( šalinou, elekrikou apod... ) do práce ( hokny, roboty apod... ) a najednou revizor... no lístek jsem měl v peněžence, ale necvaklej, jelikoš jsem nějak zapoměl ho po ránu cvaknout ( sobota 6:30 !!! ) .... prostě na místě 700,- a je vymalováno....chci se zeptat jak na ně můžu argumentovat ( kličkovat ) případně vykroutit, ale nevím nevím.holt podvádět se nemá Kdyź mě chytl minule, tak jsem mu nechtěl dát občanku, on že zavolá PČR, tak ji zavolal a nic víc jak pokuta od revizora z toho nebyla no ... ... nechtěl mě tenkrát ani vystoupit ( asi bych zkusil zdrhnout ), stál předemnou a bránil mi v podstatě no .... Na konec chci říct, že prostě je to můj problém, mám si ten lístek koupit a je po problémech ... ale zajímá mě jestli nejsou nějaký kličky apod. díkec Předně jsi jel načerno, takže nevim, co tady řešíš, jak se z toho vykroutit ... Ty, co ti to tady schvalujou a vymýšlej různý hamotiny, to asi nemaj v hlavě v pořádku ... Další už to napsali přede mnou - ten, kdo nemá na lístek, asi těžko bude moct živit auto a vůbec nejde o to, jestli jsi sis zapomněl cvaknout nebo ne ... I když dost silně pochybuju, když hned píšeš, že tě už chytli víckrát ... Prostě nás tady vodíš za nos ... Taky nechápu proč se řeší revizoři. Pitomci jsou spíš ti, co jezdí zadarmo. Je to jako krádež. Berou si něco zadarmo. Ceny jízdného se odvíjejí od dotací měst. MHD si nemůže sama na sebe nikdy vydělat. To snad chápe každý.Tohle je správnej názor, pod ten se klidně podepíšu ... Editováno: 23. leden 2009, autor: rorda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Tak ja treba na listek mam, ale beru to jako adrenalinovy sport, kdyz jedu, tak CHCI jet nacerno. Kdyz me chyti, zaplatim, stale se mi to vyplati vice, nez si kupovat listek, podotykam, ze me v zivote nechytl tak, aby ze me neco dostal Mluvim o svezeni se jednou za mesic treba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 To se mi líbí Správnej názor davone Danone: spousta bezdomáčů lístky mají, ale pokud cestující neupozorní řidiče, že je tam někdo kdo smrdí jako cap, není jinej způsob jak se jich zbavit. Chápu je, že to tak nemají lehký, ale MHD není pojízdnej Rotel, takže dodržuješ-li základní hygienická pravidla a máš lístek, můžeš se mnou jet. Pokud nee, tak se bude vystupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Tak ja treba na listek mam, ale beru to jako adrenalinovy sport, kdyz jedu, tak CHCI jet nacerno. Kdyz me chyti, zaplatim, stale se mi to vyplati vice, nez si kupovat listek, podotykam, ze me v zivote nechytl tak, aby ze me neco dostal Mluvim o svezeni se jednou za mesic treba... Víš, ono je to o přístupu ... V Americe žádnýho normálního a slušnýho člověka nenapadne něco takovýho udělat ... Proč?!? Ta společnost je někde jinde ...Neřikej mi, že jsi tak chudej, že musíš řešit pár desetikorun za lístky, jestli je ušetříš nebo ne ... Jezdíš načerno, že je to pro tebe adrenalinovej sport nebo že se ti to vyplatí?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Máš pravdu rordo, tam je společnost jinde a nemusíme ani za oceán. Na davonovi se mí líbí, že to dělá jako adrenalinovej sport, ale přistupuje k tomu zodpovědně, když ho chytnou zaplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 POKUD by me LAPIL, zaplatim a jsem na to pripravenej. Nedelam to z zadneho jineho duvodu, jen proto, ze se mi proste libi cekat, zda se objevi, ci neobjevi... Desetikoruny za listek vazne neresim! Zena treba jede se mnou, cvakne si, pro me listek ma taky, ale ja si ho proste neoznacim! A myslim si, ze neni potreba sem predhazovat ty, kterym cela nejen nase vlada leze do p+dele a jeste ji 4x predtim vylize... To ze me bavi jezdit (kdyz uz to musi byt) bez listku neznamena, ze bych mel byt neslusny. Vis kolik Cechu jezdi v Americe nacerno? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.