Přejít na obsah

Rozpera

ozzy

Doporučené příspěvky

A ty zadni jsou domaci vyroba???

Jak to ze mas zvenku auto cerny v motoraku zeleny???

ano domaca vyroba

nechcelo sa mi vyberat motor ked sa to striekalo, raz to dam na bielo :D

... a aj ta smaragd zelena sa mi stale paci :)

inac co ma batruch, to je skoro rovnaka rozpera co davaju od vyroby do S3ky, je logicke ze nemoze byt taka pevna ako moja rovna

Editováno: , autor: mcsolle
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja urcite na tej starej kasne a na HP sportingoch ...

A ako si to spoznal? Auto uz tak akokeby neuskakuje ked prudko rezes zakruty, alebo nejako inak? :) Ja sam na Combi a 225/45/R17 gumach okrem toho obcasneho "uskocenia" pri prudkom prejazde zakruty nepocitujem ziadne krutenie, ono je fakt ze tie Octavie mali uz dost pevne tie karoserie v porovnani s napr. predoslymi autami VW koncernu (Passat, Golf).

Co sa tyka tej pevnosti, tak Combi su vzadu este jednoznacne pevnejsie ako sedany a to vdaka dodatocnemu spevneniu v oblasti rezervnej pneumatiky, co dosvedcuje aj fakt, ze ORS v prevedeni sedan tie dodatocne vzpery vzadu mali, kdezto v prevedeni Combi nie (aspon o tom neviem) :p

Editováno: , autor: subz3ro
Odkaz ke komentáři

najviac som spoznal, ked som mal zelenu a musel 60kou preletiet cez rozdrbane kryzovaky v Ba a potom som mal pocit ze auto nerozpadne, fakt to bolo citit. ale vravim ja mam 97ku

a to by som netvrdil ze kombi ma pevnejsiu kasnu. vzpery tam asi preto nedali lebo su strasne neprakticke a ked niekto chce kombi urcite viac pouziva kufor a ma sklopene sedacky... ale to ozaj netusim

Editováno: , autor: mcsolle
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...