perfis Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Ahoj všichni, dnes ráno jsem vyměnil O1 za O2. Ještě jsem plný dojmů, ale orig. HF je pro mě trochu zklamání. Sice nějak překousnu problémy se Symbianem (mám N95 8GB), ale silně mě leze na nervy, že HF od Škody ignoruje hlasové povely navigace. V repro slyším jen hovory, Garmin nebo TmoTom se může v Nokii ukřičet, ale HF ho do repráků nepustí. Stejný problém je u jakýkoliv jiných zvuků z mobilu, včetně MP3,m atd. Prostě do auta se dostanou z Nokie jenom hovory. Máte někdo podobnou zkušenost, případně víte jak na to? V O1 jsem měl Parrota, ten tenhle problém neznal, jel jak dráha Symbian nesymbian. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 stejnej telefon stejnej problem, prikladal jsem ten problem aplikaci navigace ktera je Beta verze, zkousel jsem prepinat v BT menu ze Skoda UHV nebo jak to je neni headset ale auto HF ani tak nepomohlo. Podle me je to neresitelnej problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perfis Vloženo 12. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Merde... Tak se pokorne vratim k Parrotovi a ten BT od Škody bude v autě jenom na okrasu. To se teda soudruzi z Mladé Boleslavi moc nevycajchnovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.