Publikováno Říjen 11, 200816 r Caute mam taky problem na svojej fabii ze mam strasne spinave predne svetlomety.....mal som ich cez leto vymontovane nalial som do nich destilku a cistil trosku....potom som ich nechal vyschnut,vyzerali trosku lepsie ale stale je to onicom..ked vidim pekne nove svetla, nemate nejaku fintu nato coby sa s tym dalo spravit aby boli cistucke?
Říjen 11, 200816 r tak to som este nepocul destilku liat do svetla. ved daj dolu celny plast, poriadne vysus, vycisti, popripade kup novy predny plast, utesni zloz a mas ako nove.
Říjen 11, 200816 r Autor No to svetlo treba rozlepit..ono to je zlepene....aaa cital som ze niekto to robil..ze si myslel ze to bude brnkacka...a ze uz nikdy viac..a neodporuuuca.... tak ono to je z vnutra spinave tak ako inak som to mal vycistit?..a aj z vonka je take divnejsie.... tak neviem co stoja nove svetla?originali budu drahe...asi najake fake iba by stacili?
Říjen 12, 200816 r Miso ved v bazare sa predavaju svetla za zopar drobnych tak to neriesi a kup nove svetla
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.