Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

chcem sa opytat.

co si myslite o pripravkoch na precistenie palivoveho systemu ako je napr. Valvoline Total Fuel System Cleaner a podobne pripravky od inych vyrobcov ... maju podla vas opodstatnenie? pomozu motoru reps. urobia to co pise vyrobca? alebo je to zbytocne vyhodeny peniaz?

můj názor pokud to nepoužíváš jako prevenci průběžně, tak jako jednorázovka jsou to vyhozené peníze, možná bych se nedivil, kdyby to bylo jako jednorázovka spíše ku škodě...

co jsem slyšel od mechaniků ve škodovce, tak dávaj aquafobin

• Autor

a co je to za pripravok aquafobin??? co napr. ten Valvoline, Castrol, STP ... klasika tento som este nepocul .. a co sa tyka toho pouzivania ak by bolo treba tak nieje problem pouzivat tie pripravky aj casto resp. napr. kazdy 1/4 alebo 1/2 rok ...

andrew25

ja mam diesel 3roky a pouzivam castrol tda pri kazdom tankovani a bez problemov zlepsuje starty znizuje dymivost precistuje palivovu sustavu... raz za pol roka to nema vyznam...

• Autor

ak by to malo vyznam myslim ze kazdy 1/4rok by to uplne stacilo mam 1.6 74kw a hlavne ma zaujima ci to ma vyznam resp. ci to splni svoj ucel to co pisu na etikete ... ak ano pojdem do toho ... ale ak je to iba raklamny tah a aby som mal dobry pocit ze som tam nieco nalial tak to urcite nie ... ak teda ano poradte ktory sa vam zda najlepsi ...

aha ty mas benzin tak aj tam existuje castrol tbe a frekvencia pouzivania je na tebe ale jedno balenie ja na 250litrov paliva...

• Autor

a to je ake balenie vies mi poslat nejakustranku kde je popisany ten produkt ... ano mam benzin.

• Autor

no a ako by som to potom davkoval? v priemere tankujem tych cca.15l benzinu - 95 ...

v hornej casti tej flasticky je odmerka odstupnovana po piatich litroch natankovaneho benzinu podla toho potom davkujes je to jednoduche...

napr. ja v letnom obdi davam iba polovicnu davku a v zime podla odmerky...

• Autor

takze ty mi odporucas castrol ... a co ostatny ake mate skusenosti s tymito pripravkami ...

jak jsem říkal, používej nějaký ten přípravek, co si vybereš alespoň 4x do roka a častěji, jinak to nemá smysl..

• Autor

ok to beriem a ktory mi odporucate??? z toho mnozstva zvolit ten najlepsi ...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.