andrew25 Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 chcem sa opytat. co si myslite o pripravkoch na precistenie palivoveho systemu ako je napr. Valvoline Total Fuel System Cleaner a podobne pripravky od inych vyrobcov ... maju podla vas opodstatnenie? pomozu motoru reps. urobia to co pise vyrobca? alebo je to zbytocne vyhodeny peniaz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 můj názor pokud to nepoužíváš jako prevenci průběžně, tak jako jednorázovka jsou to vyhozené peníze, možná bych se nedivil, kdyby to bylo jako jednorázovka spíše ku škodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 co jsem slyšel od mechaniků ve škodovce, tak dávaj aquafobin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 13. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 a co je to za pripravok aquafobin??? co napr. ten Valvoline, Castrol, STP ... klasika tento som este nepocul .. a co sa tyka toho pouzivania ak by bolo treba tak nieje problem pouzivat tie pripravky aj casto resp. napr. kazdy 1/4 alebo 1/2 rok ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 andrew25 ja mam diesel 3roky a pouzivam castrol tda pri kazdom tankovani a bez problemov zlepsuje starty znizuje dymivost precistuje palivovu sustavu... raz za pol roka to nema vyznam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 13. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 ak by to malo vyznam myslim ze kazdy 1/4rok by to uplne stacilo mam 1.6 74kw a hlavne ma zaujima ci to ma vyznam resp. ci to splni svoj ucel to co pisu na etikete ... ak ano pojdem do toho ... ale ak je to iba raklamny tah a aby som mal dobry pocit ze som tam nieco nalial tak to urcite nie ... ak teda ano poradte ktory sa vam zda najlepsi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 aha ty mas benzin tak aj tam existuje castrol tbe a frekvencia pouzivania je na tebe ale jedno balenie ja na 250litrov paliva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 13. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 a to je ake balenie vies mi poslat nejakustranku kde je popisany ten produkt ... ano mam benzin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 http://www.castrol.com/castrol/sectiongene...ntentId=7041399 skus sa pozriet tu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 13. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 no a ako by som to potom davkoval? v priemere tankujem tych cca.15l benzinu - 95 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 v hornej casti tej flasticky je odmerka odstupnovana po piatich litroch natankovaneho benzinu podla toho potom davkujes je to jednoduche... napr. ja v letnom obdi davam iba polovicnu davku a v zime podla odmerky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 13. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 takze ty mi odporucas castrol ... a co ostatny ake mate skusenosti s tymito pripravkami ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 jak jsem říkal, používej nějaký ten přípravek, co si vybereš alespoň 4x do roka a častěji, jinak to nemá smysl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 13. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 ok to beriem a ktory mi odporucate??? z toho mnozstva zvolit ten najlepsi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.