TomasB Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Jste tu někdo přes takový ty elektronický krabičky? O co mi jde. Hodil by se mi nějaký jednoduchý průmyslový převodník, od kterého bych potřeboval převést signál 0-60nA na 4-20mA. Nic jinýho nepotřebuju, jen převýst signál. Display ani jiný funkce nepotřebuju. Jen to musí bejt spolehlivý a použitelný v průmyslu. Já vím je o těch klasických s displayem. Prostě chci z čidla který pracuje 0-60nA přenýst do jinýho zařízení tento signál, ale to zařízení umí přijmout jen 4-20mA. Snad jsem to dobře popsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 nA ??? vo co go? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 nano, mili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 tak tak. Jen když neví ani toto, tak nemá debata smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 haha opravdu vim co je nA, jen me zajima CO PRESNE MERIS ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 no nic, nakonec jsem to pořešil tak, že jsem přesvědčil klienta, že to co chce nemá smysl a bude to klasicky. Jsem nejdřív chtěl vyhovět zvláštnímu požadavku, ale nakonec když jsem to sčotnul, tak cena víc jak 2xtolik. Tak to byl celkem jasný argument. Šlo jen o takový doplněk k on-line analyzátoru na stanovení Cr3+ v pasivaci za zinkovou lázní na zinkovací lince. Budou tam měřit i pH a klient chtěl tahat signál přes on-line analyzátor do ŘS. Normálně to znamená kombinovanou pH sondu s Pt100 nebo Pt1000(podle převodníku), kabel od sondy k převodníku a převodník. Z převodníku po kabelu do ŘS. A idea klienta byla táhnout to do ŘS přes analyzátor. Jenže to by znamenalo taky kombinovanou pH sondu+kabel k převodníku+ převodník+natáhnout to do analyzátoru, do něj bych musel přidat kartu analogového vstupu a přidat jeden analogový výstup. Chvilku jsem si říkal, že kybych našel nějakou "krabičku" za pár peněz, že by to možná i bylo průchozí, ale jen ty bazmeky co bych musel nacpat do analyzátoru stojí víc jak celá sestava v běžném provedení. Nakonec si to klient nechal rozmluvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.