sidoniuz Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Zdravím, mám uplně opačný problém než všichni ostatní v threadech tady, a sice - potřebuju vyměnit neoriginání rádio (nějaký penisonic:D) za origo (stream). Neorigo mám v autě už od začátku a nevím co všechno musím vyndat/vyměnit/nakódovat abych tam toho streama mohl dát. Řekne mi někdo jak na to? Nevím hlavně jak to bude s kabeláží (vytáhnu redukci a ?), bude sedět rámeček kolem rádia a klimy? A celkově jak to zprovoznit...díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Rámeček ti z 90% sedět nebude.Mě tam ty kurvy nedali redukci na ferovku učtipali kabeli a k tomu připojili neorigo.To když jsem viděl tak sem byl pěkně nasranej.Ještě že tu jsou šikovní kluci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Mělo by stačit odpojit neorigo rádio a redukci. Jestli to neorigo rádio připojovali lidi. Ta redukce je docela drahá. Stojí přes tisícovku, takže tam být nemusí a nějaký debil to mohl ustřihnout a napájet. Já tam měl ještě od pojistkovky vytažené napájení k anténě nebo kam. Nevím proč tam bylo. Stream tam připojíš jedním konektorem + anténní konektor. Zadáš PIN rádia a mělo by to fungovat. Příprava na rádio je v každé octavii. Rámeček na neoriginál nepasuje kolem Streamu. Pod klasickým 1DIN rádiem je ještě přihrádka. Tu vyhodíš taky. Takže co asi budeš potřebovat: rámeček kolem rádia a možná 4 šroubky na přišroubování rádia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidoniuz Vloženo 18. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 (editace) Ok, díky moc za rady. Seženu rámeček a jdu na to ... osobně doufám že tam ta redukce je, protože jestli to je naletovaný, tak se z toho asi podělám Edit: Btw nemáte někdo rámeček na klikamatic , v chrompaketu se asi nedělal, co? Editováno: 18. Říjen 2008, autor: sidoniuz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Výměna je bez problému.Stačí pouze zadat PIN , nakodovat rádio i palubní sít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.