Přejít na obsah

Spiatočkove svetla

patrik3

Doporučené příspěvky

Amater si TY.!!! :p:p A aj ten co ti to robil, ;):):p

ja sa tomu nebranim .

Ako sa povie tomu čo "radi"skontrolovat si ziarovku či je dobrá na aute ktore si ju samo kontroluje a hlási  prip.chyby na pristrojovke? potom ďalšia skvelá rada a to ze su ľavá a pravá strana medzi sebou prepojene?! a na záver zlatý klinec a to ze je špatná kostra (mimo toho je spoločná pre celé svietidlo) a keby to bolo tak ako "radiš" tak potom akým zázrakom idú ostatné svetlá? poraď mi prosím ty si odborník :)

nemáš ty znáhodou škodu 105 čo má vzadu logo octavie ? tam by mi tie tvoje rady sedeli :)

ďakujem 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja sa tomu nebranim .

Ako sa povie tomu čo "radi"skontrolovat si ziarovku či je dobrá na aute ktore si ju samo kontroluje a hlási prip.chyby na pristrojovke? potom ďalšia skvelá rada a to ze su ľavá a pravá strana medzi sebou prepojene?! a na záver zlatý klinec a to ze je špatná kostra (mimo toho je spoločná pre celé svietidlo) a keby to bolo tak ako "radiš" tak potom akým zázrakom idú ostatné svetlá? poraď mi prosím ty si odborník :)

nemáš ty znáhodou škodu 105 čo má vzadu logo octavie ? tam by mi tie tvoje rady sedeli :)

ďakujem

:smich: :smich: Kde som ti radil ze je spatna kostra??? :palec2: Pozorne si to precitaj.!!! POZRI SI SCHEMU ZAPOJENIA ZADNYCH SVETIEL V DP- DIELENSKA PRIRUCKA. Toto forum je o pomoci . lol NEMAM CO DODAT. ;)lol:p

Odkaz ke komentáři

:smich::smich: Kde som ti radil ze je spatna kostra??? :palec2: Pozorne si to precitaj.!!! POZRI SI SCHEMU ZAPOJENIA ZADNYCH SVETIEL V DP- DIELENSKA PRIRUCKA. Toto forum je o pomoci . lol NEMAM CO DODAT. ;)lol:p

OK 

Schema je : Spinac ,kabel,ziarovka lave svetlo,kabel,prave svetlo,kostra. Vymen ziarovku.

:p

čaf 

Odkaz ke komentáři

• o 3 měsíce později...

Čaute, dnes popoludní mi prestala svietiť pravá brzda a samozrejme aj svetlo, žiarovku som vymenil, idem preč a po naštartovaní znova na PP vyhorená žiarovka, pozriem, znova to isté pravá brzda, zhorená aj náhradná žiarovka, vie niekto aký je problém? so skratom alebo čo??? :help::feve:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...