patrik3 Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 zdravím všetkých,mám octaviu II a prestalo mi fungovať lavé spiatočkové svetlo.Závadu nehlasi žiadnu .Vie mi niekto poradiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Len lave??? Tak vymen ziarovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik3 Vloženo 18. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Len lave??? Tak vymen ziarovku. dík za radu to by ma nenapadlo všetko je OK až na to že nesvieti .VAG tak isto nehlasi ziadnu chybu, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 :smich: Prave ti svieti????pozri ziarovku na Lavom svetle je prepojene s pravym svetlom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik3 Vloženo 18. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Prave ti svieti????pozri ziarovku na Lavom svetle je prepojene s pravym svetlom. si si istý? lebo je samostatne diagnostikovatelna ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 si si istý? lebo je samostatne diagnostikovatelna ..... Schema je : Spinac ,kabel,ziarovka lave svetlo,kabel,prave svetlo,kostra. Vymen ziarovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik3 Vloženo 18. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Schema je : Spinac ,kabel,ziarovka lave svetlo,kabel,prave svetlo,kostra. Vymen ziarovku. tu je výpis logu z VAGu 18:02:06 - vlevo Back-Up svetlo 100.6 % vpravo Back-Up svetlo netuším čo je s tým,predpokladám že je to v špatnom kódovaní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Napichol si VAG pred poruchou alebo po poruche??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik3 Vloženo 18. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Napichol si VAG pred poruchou alebo po poruche??? po poruche , no pred tým mi kamoš aktivoval denné svietenie a prekodoval komfort,či to má s tým nejaké spojenie neviem.Kodoval mi to ako V golg orig.počítačom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik3 Vloženo 18. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 po poruche , no pred tým mi kamoš aktivoval denné svietenie a prekodoval komfort,či to má s tým nejaké spojenie neviem.Kodoval mi to ako V golg orig.počítačom sorry golf a znáhodou nevieš ako nakódujem aby sa pri spiatočke sklopilo prave spatné ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 ...ak nemáš elektricky nastaviteľné sedadlá tak nijak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik3 Vloženo 18. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 ...ak nemáš elektricky nastaviteľné sedadlá tak nijak ok ďakujem ušetril si mi snahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 po poruche , no pred tým mi kamoš aktivoval denné svietenie a prekodoval komfort,či to má s tým nejaké spojenie neviem.Kodoval mi to ako V golg orig.počítačom Tak tam nieco posahal. Ked to prekodovaval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik3 Vloženo 18. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Tak tam nieco posahal. Ked to prekodovaval. to si pišem s akým amaterom ? tieto bystre postrehy som zachytil aj sam !ja potrebujem poradiť ako to dať do povodneho stavu ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 to si pišem s akým amaterom ? tieto bystre postrehy som zachytil aj sam !ja potrebujem poradiť ako to dať do povodneho stavu ďakujem Amater si TY.!!! :p A aj ten co ti to robil, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik3 Vloženo 18. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Amater si TY.!!! A aj ten co ti to robil, ja sa tomu nebranim . Ako sa povie tomu čo "radi"skontrolovat si ziarovku či je dobrá na aute ktore si ju samo kontroluje a hlási prip.chyby na pristrojovke? potom ďalšia skvelá rada a to ze su ľavá a pravá strana medzi sebou prepojene?! a na záver zlatý klinec a to ze je špatná kostra (mimo toho je spoločná pre celé svietidlo) a keby to bolo tak ako "radiš" tak potom akým zázrakom idú ostatné svetlá? poraď mi prosím ty si odborník nemáš ty znáhodou škodu 105 čo má vzadu logo octavie ? tam by mi tie tvoje rady sedeli ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 ja sa tomu nebranim .Ako sa povie tomu čo "radi"skontrolovat si ziarovku či je dobrá na aute ktore si ju samo kontroluje a hlási prip.chyby na pristrojovke? potom ďalšia skvelá rada a to ze su ľavá a pravá strana medzi sebou prepojene?! a na záver zlatý klinec a to ze je špatná kostra (mimo toho je spoločná pre celé svietidlo) a keby to bolo tak ako "radiš" tak potom akým zázrakom idú ostatné svetlá? poraď mi prosím ty si odborník nemáš ty znáhodou škodu 105 čo má vzadu logo octavie ? tam by mi tie tvoje rady sedeli ďakujem :smich: Kde som ti radil ze je spatna kostra??? Pozorne si to precitaj.!!! POZRI SI SCHEMU ZAPOJENIA ZADNYCH SVETIEL V DP- DIELENSKA PRIRUCKA. Toto forum je o pomoci . NEMAM CO DODAT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik3 Vloženo 18. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Kde som ti radil ze je spatna kostra??? Pozorne si to precitaj.!!! POZRI SI SCHEMU ZAPOJENIA ZADNYCH SVETIEL V DP- DIELENSKA PRIRUCKA. Toto forum je o pomoci . NEMAM CO DODAT. OK Schema je : Spinac ,kabel,ziarovka lave svetlo,kabel,prave svetlo,kostra. Vymen ziarovku. čaf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik3 Vloženo 20. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 OK Schema je : Spinac ,kabel,ziarovka lave svetlo,kabel,prave svetlo,kostra. Vymen ziarovku. čaf a už mám po probléme , bolo to v kódovaní.Vo VAG.. je možnosť vybrať si aby svietila jedna alebo dve.Stačilo to odškrtnúť a už to šlape tak ako má . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Čaute, dnes popoludní mi prestala svietiť pravá brzda a samozrejme aj svetlo, žiarovku som vymenil, idem preč a po naštartovaní znova na PP vyhorená žiarovka, pozriem, znova to isté pravá brzda, zhorená aj náhradná žiarovka, vie niekto aký je problém? so skratom alebo čo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.