Publikováno Říjen 18, 200816 r zdravím všetkých,mám octaviu II a prestalo mi fungovať lavé spiatočkové svetlo.Závadu nehlasi žiadnu .Vie mi niekto poradiť?
Říjen 18, 200816 r Autor Len lave??? Tak vymen ziarovku. dík za radu to by ma nenapadlo všetko je OK až na to že nesvieti .VAG tak isto nehlasi ziadnu chybu,
Říjen 18, 200816 r :smich: Prave ti svieti????pozri ziarovku na Lavom svetle je prepojene s pravym svetlom.
Říjen 18, 200816 r Autor Prave ti svieti????pozri ziarovku na Lavom svetle je prepojene s pravym svetlom. si si istý? lebo je samostatne diagnostikovatelna .....
Říjen 18, 200816 r si si istý? lebo je samostatne diagnostikovatelna ..... Schema je : Spinac ,kabel,ziarovka lave svetlo,kabel,prave svetlo,kostra. Vymen ziarovku.
Říjen 18, 200816 r Autor Schema je : Spinac ,kabel,ziarovka lave svetlo,kabel,prave svetlo,kostra. Vymen ziarovku. tu je výpis logu z VAGu 18:02:06 - vlevo Back-Up svetlo 100.6 % vpravo Back-Up svetlo netuším čo je s tým,predpokladám že je to v špatnom kódovaní
Říjen 18, 200816 r Autor Napichol si VAG pred poruchou alebo po poruche??? po poruche , no pred tým mi kamoš aktivoval denné svietenie a prekodoval komfort,či to má s tým nejaké spojenie neviem.Kodoval mi to ako V golg orig.počítačom
Říjen 18, 200816 r Autor po poruche , no pred tým mi kamoš aktivoval denné svietenie a prekodoval komfort,či to má s tým nejaké spojenie neviem.Kodoval mi to ako V golg orig.počítačom sorry golf a znáhodou nevieš ako nakódujem aby sa pri spiatočke sklopilo prave spatné ?
Říjen 18, 200816 r Autor ...ak nemáš elektricky nastaviteľné sedadlá tak nijak ok ďakujem ušetril si mi snahu
Říjen 18, 200816 r po poruche , no pred tým mi kamoš aktivoval denné svietenie a prekodoval komfort,či to má s tým nejaké spojenie neviem.Kodoval mi to ako V golg orig.počítačom Tak tam nieco posahal. Ked to prekodovaval.
Říjen 18, 200816 r Autor Tak tam nieco posahal. Ked to prekodovaval. to si pišem s akým amaterom ? tieto bystre postrehy som zachytil aj sam !ja potrebujem poradiť ako to dať do povodneho stavu ďakujem
Říjen 18, 200816 r to si pišem s akým amaterom ? tieto bystre postrehy som zachytil aj sam !ja potrebujem poradiť ako to dať do povodneho stavu ďakujem Amater si TY.!!! :p A aj ten co ti to robil,
Říjen 18, 200816 r Autor Amater si TY.!!! A aj ten co ti to robil, ja sa tomu nebranim . Ako sa povie tomu čo "radi"skontrolovat si ziarovku či je dobrá na aute ktore si ju samo kontroluje a hlási prip.chyby na pristrojovke? potom ďalšia skvelá rada a to ze su ľavá a pravá strana medzi sebou prepojene?! a na záver zlatý klinec a to ze je špatná kostra (mimo toho je spoločná pre celé svietidlo) a keby to bolo tak ako "radiš" tak potom akým zázrakom idú ostatné svetlá? poraď mi prosím ty si odborník nemáš ty znáhodou škodu 105 čo má vzadu logo octavie ? tam by mi tie tvoje rady sedeli ďakujem
Říjen 18, 200816 r ja sa tomu nebranim .Ako sa povie tomu čo "radi"skontrolovat si ziarovku či je dobrá na aute ktore si ju samo kontroluje a hlási prip.chyby na pristrojovke? potom ďalšia skvelá rada a to ze su ľavá a pravá strana medzi sebou prepojene?! a na záver zlatý klinec a to ze je špatná kostra (mimo toho je spoločná pre celé svietidlo) a keby to bolo tak ako "radiš" tak potom akým zázrakom idú ostatné svetlá? poraď mi prosím ty si odborník nemáš ty znáhodou škodu 105 čo má vzadu logo octavie ? tam by mi tie tvoje rady sedeli ďakujem :smich: Kde som ti radil ze je spatna kostra??? Pozorne si to precitaj.!!! POZRI SI SCHEMU ZAPOJENIA ZADNYCH SVETIEL V DP- DIELENSKA PRIRUCKA. Toto forum je o pomoci . NEMAM CO DODAT.
Říjen 18, 200816 r Autor Kde som ti radil ze je spatna kostra??? Pozorne si to precitaj.!!! POZRI SI SCHEMU ZAPOJENIA ZADNYCH SVETIEL V DP- DIELENSKA PRIRUCKA. Toto forum je o pomoci . NEMAM CO DODAT. OK Schema je : Spinac ,kabel,ziarovka lave svetlo,kabel,prave svetlo,kostra. Vymen ziarovku. čaf
Říjen 20, 200816 r Autor OK Schema je : Spinac ,kabel,ziarovka lave svetlo,kabel,prave svetlo,kostra. Vymen ziarovku. čaf a už mám po probléme , bolo to v kódovaní.Vo VAG.. je možnosť vybrať si aby svietila jedna alebo dve.Stačilo to odškrtnúť a už to šlape tak ako má .
Únor 3, 200916 r Čaute, dnes popoludní mi prestala svietiť pravá brzda a samozrejme aj svetlo, žiarovku som vymenil, idem preč a po naštartovaní znova na PP vyhorená žiarovka, pozriem, znova to isté pravá brzda, zhorená aj náhradná žiarovka, vie niekto aký je problém? so skratom alebo čo???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.