maros Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 deny..... o jakou firmu se jedna a cim se zabyva ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragnar Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 ...to se nikdy nedovíš... ...ty můj kvítku medový... ale stejně je to celkem přející firma, což? Automatická klima, povinné xenony, taky bych si od šéfa nechal toto rád nařídit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 No zcela vyjímečně musím souhlasit s Jiříkem DC, neznám instituci, která by uzavřela smlouvu o něčem a nebylo tam specifikováno za kolik. TO je na hlavu postavené a přijde mi, že tady někdo pěkně mlží. Ani servis ani ta vaše firma by do něčeho takového nešla a upřímně mi přijde dost střelené, že firma chce auto, ale jde ho kupovat malej a starej Kenny :Jo, odděluju tohle plkání, prt. to není o faceliftu. copak o to, malej Keník to klidně může jít koupit s velkým Keníkem, ale bez ceny je to kravina. To si tady někdo ku.va vymýšlí. Na auto je smlouva, tam je cena, smlouvu podepisuje jednatel(e) nebo osoba(y), která(é) je k tomu zmocněná. Pokud se jedná o větší firmu, která má pravidla pro vozový park, pak si auto tak maximálně vyzvedne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 nebude to poprvé a ani naposledyy, co se tady keník zaplet do vlastních lží. Spíš mě trápí, že novou registrací se zbavil restrikcí, mám chuť dát na jeho novej profil ban a ať si používá ten starej profil. Asi se optám ostatních adminů co s ním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Bobíku o udělje, protože tohle není normální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky