cumla Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Ahoj mam takovy problem prestal mi dobijet alternator ktery byl pred tydnem opravovan, tak sup stim do servisu a tam mi rekli ze nekdy dobiji a nekdy ne ale altik je prej OK. nevite nekdo co to muze zpusobit?? dekuji je to O1TDI rv 98. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Reklamovat!!! a zas len reklamovat!!!! Alternator stale musi DOBIJAT!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cumla Vloženo 20. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 No ja sem to odvezl na rekalmaci ale tam mi rekli ze alternator je vporadku a ze to je nejakej kablik kterej ten altik nabudi a ze to ma neco spolecneho s kontrolkou na palubce, to je posledni verdikt ze servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cumla Vloženo 21. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Tak sem ze serviska vytahl co to je porouchane a oni mi rekli ze je to prej nejaky sdruzeny pristroju a ze tam je aji immo. nevite jak na to?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 (editace) co je to za kokotinu? Kontrolka je jen kontrolka, s regulací alternátoru nemá nic společného, jen signalizuje dolní mez dobíjení. Editováno: 21. Říjen 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cumla Vloženo 21. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 No tohle mi rekl chlapik v servise. a nevite nekdo proc by to nedobijelo altik je po repas a ted znovu promeren a vse je ok aji ten kablik co ho nabudi je vporadku akorat to stale nedobiji. Si koupim kolobezku a bude vyreseno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 S regulací nemá opravdu nic společného ale slouží k prvotnímu nabuzení alternátoru v nízkých otáčkách,pokud ji odpojíš(nebo bude přerušenej kabel k ní) tak se altik nabudí až někde v 2000-2500 ot/min motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Svítí Ti kontrolka nabíjení,když zapneš klíček? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cumla Vloženo 21. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 No to je prave to co mi to delalo sem nastartoval a vytocil motor na 2500ot tak pak zacal dobijet a to kontrolka nesvitila, ted se zrepasoval a dobijel uz od startu od nizkych otacek ale kontrolka taky nesvitila a ted taky nesviti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Musíš proměřit kabel od alternátoru k budíkům (slabej modrej) a jestli je v pořádku,tak máš problem v budíkách-nebyl by si první,už jsem to dělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cumla Vloženo 21. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 No ten kablik k tem budikum je prej uz natazenej novej a porad nic. a v palubce je neco co se muze vysypat? kolik vychazi oprava?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Tam toho je plnej pytel,co se může vysypat.Cenu opravy Ti po netu asi nejsem schopnej říct (nejsem kouzelník a opravy na dálku neumím) ale koukám,že máš starší kousek a tam bych to vůbec neřešil a za pár švestek tam strčil jiný budíky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cumla Vloženo 21. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Takze budiky maj stim dobijenim co docineni taky. Tak to zitra hodim machra v servisu a ukazu jim zac je toho loket. A nevedel bys o nejakejch budikach?? moooooc dekuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Věděl,odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cumla Vloženo 21. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 No ja sem spindlerova mlyna. no a jaka by byla cena u tech budiku plne funkcnich???Mam vlaste rok 98 a MR99 takze uz tam nemam vlnu palubku ale kaplicku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Udělej si výlet do Ústí a za flašku Jágra odjedeš spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cumla Vloženo 21. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 A neslo by to poslat pres postu? ted nejak nemam tolik casu, ty me posles buduky a ja ti poslu flasku jegra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 A máš někoho,kdo ti je přizpůsobí k řj. motoru,přepíše km,WIN a SKZ? Ve škodovce Ti to neudělaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cumla Vloženo 21. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 No vidis dobra otazka no nekdo by to snad zvladnul ale bych musel vybehat. a muzem se domluvit tak ze bys mi je podrzel a ja bych si nekdy zacatkem listopadu udelal cas a zastavil se?? co ty na to?? moooooc plofim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Jo a ještě maličkost,možná by to chtělo zjistit na 100% jestli je chyba opravdu v nich,já na dálku,jak jsem už psal neumím opravovat a s diagnostikou je to stejný,jsou to jen dahady a tipy.Kdybych to měl na chvilku tady,bude jistota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 No vidis dobra otazka no nekdo by to snad zvladnul ale bych musel vybehat. a muzem se domluvit tak ze bys mi je podrzel a ja bych si nekdy zacatkem listopadu udelal cas a zastavil se?? co ty na to?? moooooc plofim OK,napiš pak sz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cumla Vloženo 21. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 o vsak ja zitra nabehnu do servisu a hned tam udelam dusno a zeptam se jak je ten muj mazel na tom a uvidime na cem sme. No jestli to nema neco spolecneho ze tyhle moje budiky ani nejdou nacist diagnostikou.a maj najeto 362tis.km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo7 Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Na jaky pin v budikach je pripojene buzeni z alternatoru (modry vodic jak pise petan) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 T 32A pin č.12 barva modrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo7 Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Super petan. Moc děkuji že jsem to mohl zkusit doma,byl vadny smd tranzistor u IO na desce budiků už to maká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.