Publikováno Říjen 22, 200816 r Tak jsem si svoji blbosti, tedy přesněji blbě nastavenými zrcátky,potunil zadni blatnik a naraznik na Octe Combi, vzhledem k tomu že jsem větsinu týdne v LBC, ssnažim se najít někou vyzkoušenou lakovnu zde, abych mohl bez auta fungovat pomocí MHD.. Z toho co jsem zatím našel na webu, můžu vybírat jen podle "naše práce" a to mají všichni pěkný Takze k dotazu, víté o nějaké vyzkoušené autolakovne/lakyrnikovi v Liberci a okoli?
Říjen 22, 200816 r Zdar..Jezdím do Ostašova...p.Říha...Vše vždy naprosto super...si najdi na seznamu..autolakovna říha
Říjen 22, 200816 r Jan Halala Opravy a údržba automobilů, lakování. -------------------------------------------------------------------------------- Kontaktní údaje:Adresa: Chotyně 171, 463 34 Telefon: +420 482 723 465
Říjen 22, 200816 r Autor Zdar..Jezdím do Ostašova...p.Říha...Vše vždy naprosto super...si najdi na seznamu..autolakovna říha Jo toho jsem si tam našel, jsem rád že má dobre reference, už jsem mu psal o nějaký opřibližný odhad... Bohužel p. Coufal z Hradiste, má na obhlidku škod čas až v pátek, doáfám že nebude mít narváno. ale něco podobneho na stare E30 naposledy odhadl na 2 hodiny práce, takze pokud lakýra neodpoví konce týdne zavolám mu v pondělí sám...
Říjen 24, 200816 r Autor Tak jsem měl tu možnost osobního jednání s p. Řihou, mohu říct že dle jednání profesionál v oboru, skody prohlédl, dle mého určil reálnou cenu cenu opravy a nebýt přístí týden statní svátek mohl jsem to mít hotové, navíc pokud budu mít zajem mi řekl, že může zprostředkovat i kvalitního klempíře..čehož asi využiju, pže je to pro mě značné zjednodušení prostě dám auto s odřeným a promáčklým blatníkem a dostanu ho zpět opravené a nalakované..za pro mě přijatelnou cenu...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.