Přejít na obsah

Imobilizér a přidělaný klíč si občas nerozumí

Jirka003

Doporučené příspěvky

Koupil sem Octavii, ale byl u ní jen jeden klíč, tam sem si nechal přidělat novej, sice s problémama, ale nakonec se jim to povedlo. Klíč šel v pohodě, normálně sem dojel domů. Druhý den sem chtěl jet do školy, vezmu přidělaný klíč (originál bych nerad ztratil) a co se nestalo, bliká kontrolka imobilizéru a nejde nastartovat, tak sem to zkoušel asi pětkrát a nakonec sem musel dojít pro originální klíč. Domů sem ale bez problému dojel s přidělaným klíčem.. prostě jednou funguje a jednou ne. Tak sem volal do servisu a tam mi řekli, že je to autem... No ale to je podle mě blbost, protože s originálním klíčem jde vše v pohodě, mam teď strach, že to svedou na problém auta... klíč stál přes tři tisíce a nerad bych ty prachy vyhodil za nefunkční přívsek na klíče, nemáte někdo nějakou radu co s tim?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zvláštní že si škodovka neporadí s novým klíčem a má problémi s sladěním

odkud jsi ?

někdy jsou problémy s kontaktem na čtetcí cívce ale to spíš starší SLX u eleganc jsem se s tím ještě nesetkal

Editováno: , autor: Vaša
Odkaz ke komentáři

Ze Sušice (JZ Čechy). Když sem jim volal, tak mi tvrdil, že to není možný, zdá se mi, že to chtějí hodit na auto. Říkal, že to můžu zkusit reklamovat, jenže zase mi není úplně jasný, jak by to bylo: Samotnej klíč je od Škodovky, ale čipování dělali oni, takže co reklamovat, práci, nebo klíč?

Ještě bych opchopil, když by nešel pořád, ale občas jo, občas ne... to se mi zdá divný.

Editováno: , autor: Jirka003
Odkaz ke komentáři

naučení čipu bud je nebo není - nejde naučit napůl

ale čip by měl být OK - pokud objenali novej podle VIN atd.

takže těžko říct

kdyby nešli oba řekl bych že je to vedením ke čtetcí cívce ale když to dělá jen jeden a před tím takovej problém nebyl

Odkaz ke komentáři

Takže pokud je načipování OK, tak jediná možnost je samotnej čip v klíčku, může být nějak poškozen už z výroby. Navíc teď nešel ani dálkový centrál, auto sem musel odemknout klíčem, ale zamknout už zase šlo i dálkově.

Editováno: , autor: Jirka003
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Nezbylo mi nic jinýho, než klíč reklamovat. Samozřejmě zafungoval zákon schválnosti a klíč v servisu fungoval perfektně, přesto ho přečipovali. Další den se ale opět opakavala dřívější situace, s klíčem jsem nenastartoval, takže sem jim hned volal a oni mi řekli, že si tam potřebují nechat auto, aby viděli, jak se to projevuje, takže to začíná vypadat, že sem tři litry vyhodil za úžasný příspěvek ve tvaru klíče.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...