Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Koupil sem Octavii, ale byl u ní jen jeden klíč, tam sem si nechal přidělat novej, sice s problémama, ale nakonec se jim to povedlo. Klíč šel v pohodě, normálně sem dojel domů. Druhý den sem chtěl jet do školy, vezmu přidělaný klíč (originál bych nerad ztratil) a co se nestalo, bliká kontrolka imobilizéru a nejde nastartovat, tak sem to zkoušel asi pětkrát a nakonec sem musel dojít pro originální klíč. Domů sem ale bez problému dojel s přidělaným klíčem.. prostě jednou funguje a jednou ne. Tak sem volal do servisu a tam mi řekli, že je to autem... No ale to je podle mě blbost, protože s originálním klíčem jde vše v pohodě, mam teď strach, že to svedou na problém auta... klíč stál přes tři tisíce a nerad bych ty prachy vyhodil za nefunkční přívsek na klíče, nemáte někdo nějakou radu co s tim?

špatně zvolenej čip může dělat tyto problémy

co máš za rok ?

• Autor

Rok 99, 1.9 TDI Elegance, 81kW

a je to klon (kopie originálu) a nebo byl pomocí diagnostiky naučen druhý čip ?

• Autor

Asi ta druhá varianta - načipování v autorizovaným servisu Škoda (klíč + dálkový centrál). Trvalo to snad hodinu, pořád mu to vypisovalo nějaký chyby, ale pa se mu to povedlo.

Upraveno od Jirka003

zvláštní že si škodovka neporadí s novým klíčem a má problémi s sladěním

odkud jsi ?

někdy jsou problémy s kontaktem na čtetcí cívce ale to spíš starší SLX u eleganc jsem se s tím ještě nesetkal

Upraveno od Vaša

• Autor

Ze Sušice (JZ Čechy). Když sem jim volal, tak mi tvrdil, že to není možný, zdá se mi, že to chtějí hodit na auto. Říkal, že to můžu zkusit reklamovat, jenže zase mi není úplně jasný, jak by to bylo: Samotnej klíč je od Škodovky, ale čipování dělali oni, takže co reklamovat, práci, nebo klíč?

Ještě bych opchopil, když by nešel pořád, ale občas jo, občas ne... to se mi zdá divný.

Upraveno od Jirka003

naučení čipu bud je nebo není - nejde naučit napůl

ale čip by měl být OK - pokud objenali novej podle VIN atd.

takže těžko říct

kdyby nešli oba řekl bych že je to vedením ke čtetcí cívce ale když to dělá jen jeden a před tím takovej problém nebyl

• Autor

Takže pokud je načipování OK, tak jediná možnost je samotnej čip v klíčku, může být nějak poškozen už z výroby. Navíc teď nešel ani dálkový centrál, auto sem musel odemknout klíčem, ale zamknout už zase šlo i dálkově.

Upraveno od Jirka003

No jestli první klíč jde bez problémů tak bych to šel reklamovat a jestli funguje dobře tak co se týče věcí v autě tak ty by měli být ok.

Upraveno od Tomas.cz

• 2 týdny později...
  • Autor

Nezbylo mi nic jinýho, než klíč reklamovat. Samozřejmě zafungoval zákon schválnosti a klíč v servisu fungoval perfektně, přesto ho přečipovali. Další den se ale opět opakavala dřívější situace, s klíčem jsem nenastartoval, takže sem jim hned volal a oni mi řekli, že si tam potřebují nechat auto, aby viděli, jak se to projevuje, takže to začíná vypadat, že sem tři litry vyhodil za úžasný příspěvek ve tvaru klíče.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.