sakal88 Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Caute, pri pridavani/uberani plynu nico skripe, intenzita sa mierne zosilni ak sa motor zahreje. Zvuk je trochu oneskoreny asi 0,5s po tom co pridam plyn. Cudne je, ze si to raz zaskripe aj po tom co vypnem motor, ako keby sa nieco vracalo do zakladnej polohy. Presiele som celu O2 sekciu a nic podobne som neasiel tak som zalozil novu temu. dikes majo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakal88 Vloženo 17. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Tak som to dal do servisu kde mi povedali, ze sa ziadna zavada nezistila. Potom som si uvedomil, ze som po prvy krat natnakoval nieco ine ako V-Power Diesel.Hned som poprehanal auto (zahrial motor) a zvuk bol skoro celkom prec ! Cize zda sa, ze problem sposoboval V-Power, momentalne mam EVO Diesel a rozdiel je vidiet na spotrebe a pocut aj na zvuku motora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.