Přejít na obsah

RS COMBI 2.0 TFSI

posmir

Doporučené příspěvky

VČERA MI UKRADLI MOJE NOVÝ RS.

COMBI 2.0 TFSI

BARVA MODRÁ RACE, CHROMOVÉ HAGUSY, ALU KOLA MAM 8 18", PNEU MISCHELIN ALPIN AP, BOHUŽEL JSEM NESTAČIL ANI VYFOTIT.

SPZ 3M6 8866

VIN: TMBUF61ZX82210508

PROVOZ: 29.8.2008

NAJETO 1800KM

UKRADENO V OLOMOUCI.

VÝBAVA STANDARD, NAVÍC COLUMBUS, HF PARROT 3200, PARKOVÁ ASISTENT VZADU

post-25030-1225116930_thumb.jpg

post-25030-1225116958_thumb.jpg

post-25030-1225116993_thumb.jpg

post-25030-1225117015_thumb.jpg

Editováno: , autor: posmir
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen aby nebylo pozde, nechal jsi tam treba mobil nebo tak neco ?

Mozna treba zkus zavolat i na policajty kde jsi to hlasil, jestli z vlastni zkusenosti nebo kriminalka nema takove mista vytipovane ze by sis to objel sam. Koukal jsem na SHERLOG zadnej zaznam ze by se nejak kradlo v Olmiku a kde to pak nasli tam neni. Mrknu ti jeste na BMW klub.

pOLICAJTI BYLI V POHODĚ, ALE TOHLE SE TADY NA VESNICI NESTÁVÁ TAK ČASTO, TAKŽE BYLI TAKY BEZRADNÍ. MOŽNÁ JE POZDĚ, ALE ZKUSÍM TO. MOBIL TAM NEBYL. DÍK

Odkaz ke komentáři

construkt byl zamklý?odjela po svojich nebo stopy po odtahovce?

BYL ZAMKNUTEJ, STOPY PO ODTAHU ŽÁDNÝ. BYLO TO TŘI METRY OD OKNA. U HLAVNÍ CESTY NA DĚDINĚ, KDE CHODÍ DĚCKA DO ŠKOLY, BÁBY DO OBCHODU. NAPROTI PNEUSERVIS, MANŽELKA S MALOU DOMA. PROSTĚ NEPOCHOPITELNÝ. TEDA ALESPOŇ PRO MĚ.

Odkaz ke komentáři

Doporucuju doplnit uvodni popis aspon jeste o mobil nebo neco pak to ma teprve cenu dat na treba i na jiny fora diky jednomu umisteni na BMW klubu se podarilo najit Octavku co stala na druhem konci prahy, cekala na definitivni odvoz do dilny. A ze to byl hodne do oci byjici kousek zadna tuctovka.

MOBIL: 602 225 406

Odkaz ke komentáři

Podle VINu jsem koukal, že je to auto vyrobeno pro Rakousko,

Jen přemýšlím nahlas - nekupoval jsi auto od někoho podezřelého za podezřelou cenu?

Je fakt, že se už stalo, že prodejci jeli v krádežích aut. Normálně si sprostě udělali kopie klíčů.

Jestli ti tam montovali i Construct tak by to jako varianta bylo možné...

Kupoval jsem ho jako nový v rakousku u porsche, je to můj zaměstnavatel a vyšlo za neskutečný peníze. Construkt mi montoval kámoš doma a naprosto spolehlivej. Klíče jsem z ruky snad nedal. Jen jsem dodělával columbus někde v čechách, ale ten člověk je prý spolehlivej.

Odkaz ke komentáři

ja sosbne bych to jeste nevzdaval

jezdil jsem dopoledne po okolí, včera objehl sousedy. sehnal kontakt na popeláře, kteří v tom čase jeli kolem ale nic. policajti ho ještě nebyli schopni dát na net do jejich registru odcizených.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...