Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Vim ze existuje ASS1 ale moje aktivni sestra si koupila neco od Filsna. Potreboval bych poradit s tim, kde je napajeni pro pravou a levou stranu obrysovych svetel.

• 1 měsíc později...

Myslim ze Prava a leva strana ma svoje pojistky :) tak se podivej do pojistkovy skrine kde jsou pojistky od potkavaček a 1 vytahni ta strana ktera zasne bude ona :) ale nevim jiste jestli maj na kazdou stranu 1 pojistku...

• Autor

to maj 11 a 22 ale stejne se to se mnou nechtelo bavit :(

Hlavne to umistete nekam na dosazitelny misto aby to slo utrhnout a vyhodit oknem az to zacne horet :smich: Ja ten obvod radeji postavil sam z rozumne zvolenych soucastek :)

• Autor

mohl bych poprosit onejake schema??

mohl bych poprosit onejake schema??

http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=336

nejak me tam ale blbou obrazky :) ale kdyz das do vyhledavace sesznamu neco jako automaticke rozsviceni svetel skoda Felicia tak ti to neco najde .. nebo pockej po vykendu se nekde mrknu mel jsem ze skoly schema :/ problem bude jestli ho najdu pac sem pri uklizeni hodne veci vyhodil :)

Upraveno od Fritol

• Autor

na Techweb jsem prav taky koukal a taky mi ty obrazky nesli

• 2 týdny později...

použil som univerzálne automatické zapínanie od GIHANY a upravil zapojenie do auta.doporučené je abslútna blbosť.stačí to paralelne pripojiť k pôvodným spínačom.potom funguje logika zapínania a prepínania svetiel

Ja bych ani tak to automaticky rozsviceni neresil :) bud si koupim to ASS rele a nebo si dojdu dokoupit tu krabicku max 560 Kč dyt to neni mailand :) nejaky pajeni se stim dejte pokoj sem se takovejch blbosti nadelal :)

dyt to je to same jako ASS rele :)

• Autor

a jako ASS1 :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.