84mischo Vloženo 27. Říjen 2008 Vloženo 27. Říjen 2008 Zdravim, chcem sa opytat ci nema niekto podobnu skusenost s ABS. Pri vymene baterky som musel nedopatrnostou vytiahol jednu poistku. Spadla mi dole na ten plastovy kryt a kedze ich mam kopu tak som dal novu. Po nastartovani sa rozsvietila kontrolka ABS a samozrejme blika vykricnik. Pri brzdeni som zistil ze ABS naozaj vypadlo. Poistku som si premeral, vlozil spat. Kontrolky z pocitaca zmizli, ale ABS mi nefunguje stale. Neviete mi niekto poradit? Mam O1 1.8 r.97 Citovat
Návštěvník Vloženo 27. Říjen 2008 Vloženo 27. Říjen 2008 poradne vycisti nejen kontakty na pojistce, ale v te skrince. Dost to oxiduje jak se vyparuje z baterky elektrolit Citovat
PROCHY603 Vloženo 27. Říjen 2008 Vloženo 27. Říjen 2008 Zlomeny alebo zaoxidovany kabel ktory ide z tej poistkovej skrine . Citovat
84mischo Vloženo 28. Říjen 2008 Autor Vloženo 28. Říjen 2008 je tam 2,5 drát to jen tak nepraskne jj tie urcite nie...idem dat na diagnostiku co mi vyhodi Citovat
perníkář Vloženo 15. Listopad 2008 Vloženo 15. Listopad 2008 Čau čau.... Měl jsem ten samý problém.. Nejdříve jsem vše odmontoval, pročistil sestavil dohromady a nic, nakonec jsem musel koupit nové čidlo cena cca 510,- a 30 minut práce Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.