Listopad 29, 200816 r Autor Jak to děláte s tím ošetřenim před zimou? Ted už je docela kosa nanášet na lak ochranou vrstvu vid?
Listopad 29, 200816 r Zdarec. Tak jsem se konečně dostal do garáže a můžu vám prozradit název té leštěnky o které jsem tu mluvil a kterou úspěšně používám. Je od firmy Mac BRITE tuším,že je to anglická fa. a jmenuje se High Gloos Sealant Glaze. Jak jsem již dříve předeslal není nejlevnější ,ale vzhledem k tomu,že ji stačí použít na jaře a na podzim tak to není tak hrozný. Před ní jsem ještě používal Nano Gloos od té samé fa. Ta byla levnější.
Listopad 30, 200816 r Podívej se na www.MacBRITE.cz tam budou mít určitě všechny jejich produkty popsané, co to dělá, kolik stojí i jak objednávat. Třeba si vybereš. Nechci to nějak vnucovat jen píšu co používám já, ale jsem fakt spokojenej. Ještě jsem se chtěl podělit o název té rozlešťovací pasty na ty drobné škrábance např. od nechtů pod klikama, ale bohužel nemůžu to už z té nádoby přečíst, ale určitě to ještě zkusím zjistit používají to lakýrové na rozlešťování rozstřiků.
Prosinec 1, 200816 r No, řeknu vám zkušenost s tempem na nové a metalické laky, je taková, že je to na prd, vzal jsem potom klasickou leštěnku co používam a je to ohodně lepší. Mam na narazníku nějaké flíčky jak by od much a to tempo se toho skoro ani nechytlo.
Prosinec 2, 200816 r Autor S normální leštěnkou škrábance od nehtů a tak budeš těžko čistit.Aspon z vlastní zkušenosti vím že to jde blbě.
Prosinec 3, 200816 r Podívej se na www.MacBRITE.cz tam budou mít určitě všechny jejich produkty popsané, co to dělá, kolik stojí i jak objednávat. Třeba si vybereš. Nechci to nějak vnucovat jen píšu co používám já, ale jsem fakt spokojenej. Ještě jsem se chtěl podělit o název té rozlešťovací pasty na ty drobné škrábance např. od nechtů pod klikama, ale bohužel nemůžu to už z té nádoby přečíst, ale určitě to ještě zkusím zjistit používají to lakýrové na rozlešťování rozstřiků. taky ju muzu vrele doporucit moc dobraa
Prosinec 22, 200816 r Autor Jinak dnes jsem koukal na moje auto na světle a je to tragédie...i když nejezdím do myčky tak stejně je šíleně poškrábané od kartáče z ručního myti...takovy ty mikroškrábance
Prosinec 23, 200816 r Černá je taková nevděčná barva. Vypadá krásně, ale vše je na ní hrozně vidět. Měl jsem ji jako favorita číslo 2 při výběru barvy.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.