Romariooo Vloženo 29. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Jak to děláte s tím ošetřenim před zimou? Ted už je docela kosa nanášet na lak ochranou vrstvu vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netvor Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Zdarec. Tak jsem se konečně dostal do garáže a můžu vám prozradit název té leštěnky o které jsem tu mluvil a kterou úspěšně používám. Je od firmy Mac BRITE tuším,že je to anglická fa. a jmenuje se High Gloos Sealant Glaze. Jak jsem již dříve předeslal není nejlevnější ,ale vzhledem k tomu,že ji stačí použít na jaře a na podzim tak to není tak hrozný. Před ní jsem ještě používal Nano Gloos od té samé fa. Ta byla levnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 A kde se to dá objednat či koupit?Napiš prosím nějaký odkaz.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netvor Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Podívej se na www.MacBRITE.cz tam budou mít určitě všechny jejich produkty popsané, co to dělá, kolik stojí i jak objednávat. Třeba si vybereš. Nechci to nějak vnucovat jen píšu co používám já, ale jsem fakt spokojenej. Ještě jsem se chtěl podělit o název té rozlešťovací pasty na ty drobné škrábance např. od nechtů pod klikama, ale bohužel nemůžu to už z té nádoby přečíst, ale určitě to ještě zkusím zjistit používají to lakýrové na rozlešťování rozstřiků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Tak děkuju.Mrknu na to.Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 No, řeknu vám zkušenost s tempem na nové a metalické laky, je taková, že je to na prd, vzal jsem potom klasickou leštěnku co používam a je to ohodně lepší. Mam na narazníku nějaké flíčky jak by od much a to tempo se toho skoro ani nechytlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 S normální leštěnkou škrábance od nehtů a tak budeš těžko čistit.Aspon z vlastní zkušenosti vím že to jde blbě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Ale ja to dělala TEMPEM na metal. laky a nešlo to až potom moji leštěnkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PETAHEY Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Podívej se na www.MacBRITE.cz tam budou mít určitě všechny jejich produkty popsané, co to dělá, kolik stojí i jak objednávat. Třeba si vybereš. Nechci to nějak vnucovat jen píšu co používám já, ale jsem fakt spokojenej. Ještě jsem se chtěl podělit o název té rozlešťovací pasty na ty drobné škrábance např. od nechtů pod klikama, ale bohužel nemůžu to už z té nádoby přečíst, ale určitě to ještě zkusím zjistit používají to lakýrové na rozlešťování rozstřiků. taky ju muzu vrele doporucit moc dobraa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Jinak dnes jsem koukal na moje auto na světle a je to tragédie...i když nejezdím do myčky tak stejně je šíleně poškrábané od kartáče z ručního myti...takovy ty mikroškrábance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Černá je taková nevděčná barva. Vypadá krásně, ale vše je na ní hrozně vidět. Měl jsem ji jako favorita číslo 2 při výběru barvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Bohužel ale pořád je to nejhezčí barva na OII...a neni to jen můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.