Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

chtel jsem se zeptat jestli podvozek A6 od roku 20005 je stejny jako u passatu B7??dekuji za odpoved

NE

chtel jsem se zeptat jestli podvozek A6 od roku 20005 je stejny jako u passatu B7??dekuji za odpoved

Rozhodně NE, jelikož se nepředpokládá, že v roce, který si uvedl se ještě auta budou vyrábět. A už určitě ne s tímto označením. Přece jen to bude o necelých 18.000 let dále ;)

jj a B7 taky ještě nejezdí

Palo,molionkrát probírané téma na Diesel Power fóru.B7 opravdu není.Je to jako u OI,byl OLD,pak Face a tak to bylo i u Passatu.B5,potom 5,5ale někdo začal tomu říkat B6 no a novému B7,ale tak to není

Jinak audi A6 má výceprvkovou nápravu a B7 má klasiku persony.

B6 ( myšleno poslední produkční Passat) má podvozek podobný ( ne-li stejný) jako OII. A6 ( 05<) jde dál ve šlépějích předchozí koncepce, tedy víceprvkové přední nápravy - přesně jak píše 1Vlasta

Palo,molionkrát probírané téma na Diesel Power fóru.B7 opravdu není.Je to jako u OI,byl OLD,pak Face a tak to bylo i u Passatu.B5,potom 5,5ale někdo začal tomu říkat B6 no a novému B7,ale tak to není

já wůl zapomněl na smajlíky černochu ;)

;)

není lepší napsat passat 3C ? 2005 dál ?

Já netuším ani, kde se vzalo to B5 a B6.

1997-2001 (2002?) - 3B

2001 (2002?)-2005 - 3BG

2005-dosud - 3C

Nebo se pletu....?

je to tak

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.