Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No teda, takhle driftit jednou rukou...že se nestydíš :t

...né, vážně...paráda, fakt originální fotky, jako z pravé rally :palec2: Škoda, že není RSka čtyřkolka, to by byly naprosto dokonalý průjezdy ;)

Vloženo (editace)

Skaja: No všude jsem to psal, sem ne...tak to stejně dopíšu ...

jednou rukou jsem musel mačkat spoušť. Sice to potom šlo mačkat i zubama, ale i tak nic moc....takže jsem musel točit volantem a tahat za ručku jednou rukou, proto to vypadá tak blbě :(

jóóó, 4x4 by byla paráda, ale bohužel se fakt nedělala a využil bych to jen párkrát do roka. Nebo stačilo víc tahat za ručku a ten zadek by víc přelítával auto a bylo by to efektnější.....na to už jsem pak později taky přišel, ale to už jsem měl plnou kartu v mobilu, kterým je to natáčený :(

Editováno: , autor: dastax
Vloženo

Jasný, neber to jako kritiku, spíš naopak ;)

...já měl na mysli hlavně lepší výjezdy ze zatáček, než se to takhle vyhrabe, tak se zadkem by to tlačilo víc a lítalo by víc sněhu :D

Vloženo (editace)

Tak mně je to naprosto jasný. Já beru, že by to bylo mnohem lepší, ale nedokázal bych se rozloučit se svojí RS...i když už jsem přemýšlel o koupi 1.8T liftbacku a předělání na RS. Jenže moje RS má zrovna úplně nový brzdy, za týden rozvody a má úplně nové turbo, váhu vzduchu, ... :-) Bych se jí prostě nedokázal zbavit, tuhle absenci pohonu všech kol nějak překousnu, párkrát do roka ;)

Tak panove, kdyz uz zadnou jinou nestihnu nafotit, jakou do souteze? :) (reknete tu nejhezci a tu nejhorsi podle vas - a ja stejne dam tu nejhorsi, protoze vam neverim, konkurenti :p )

Editováno: , autor: dastax
Vloženo
...a ja stejne dam tu nejhorsi, protoze vam neverim, konkurenti :p )

Spší bych to viděl tak, že stejně dáš tu nejhorší, protože i tak vyhraješ alespoň o dvě délky :smich:;)

Vloženo (editace)

Jo díky, řekl bych, že tam byla ještě lepší místa, ale baterky řekly "Dost! Koukej lyžovat!" a další den bylo po hezkým počasí :( .

Myslíte, že by ta čtvrtá byla do soutěže lepší než první?

Editováno: , autor: ViktorMPI
Vloženo

Těžko říct, na 1. je zase hezký auto, to je na 4. malý...

na obou je krásná krajina...ještě máš měsíc čas, promysli...nebo třeba ještě něco nafotíš:)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...