Kolafa Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Zacina dalsi odboj, nyní proti technokraticke byrokracii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Zacina dalsi odboj, nyní proti technokraticke byrokracii No jo, je to on, jezdím okolo něj porád. Ještě jeden je na příjezdu do Mor.Buď. a jeden prý mají někde ve městě, ale okolo něj nejezdím. Sluší mu to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 To nějaká skupina, která je ničí a nahrává si to na video. Bylo to ve zprávách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 možná trocha inspirace z anglie http://www.speedcam.co.uk/gatso2.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Zacina dalsi odboj, nyní proti technokraticke byrokracii moooc hezké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 No jo, je to on, jezdím okolo něj porád. Ještě jeden je na příjezdu do Mor.Buď. a jeden prý mají někde ve městě, ale okolo něj nejezdím. Sluší mu to Ten třetí je bokem. je tam u školy na 40. Je tam objíždka mostu pro kamiony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 a že to nezabodnou do toho objektivu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Patří to Bařinkovi jednomu debilnímu. Radar pochopím v centru, ale tohle je pár metrů před cedulí konec obce na rovném úseku, žádná křižovatka, žádný chodník, žádné domy, školy....a mají ho nastavenej na 54Km/h. Jsem říkal že až Bařinku potkám, tak má u mě schovanou facku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tdííí Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 tak takovych radaru je po Prostejove tak 15 samozdrejme bez tech krompacu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 (editace) na trutnovsku jich je taky jak nasráno. jinak ten v budějkách, tak mi říkal kámoš, že to vyfotilo jeho 80ti letého dědka v trábošovi jak to sviští 70 jinak mám též, když kolem nich jedu, chuť to sejmout. Myslím, že i vzduchovka by udělala dobrou službu. Editováno: 28. Listopad 2008, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Poslední perlička od nás z Budějocic, traktorista s vlekem přijíždí do města a když je těsně před radarem kolem prosviští motorkář a cvak, traktoristovi došla obsílka, že jel 130, dovede si představit ten řev na městském úřadu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Poslední perlička od nás z Budějocic, traktorista s vlekem přijíždí do města a když je těsně před radarem kolem prosviští motorkář a cvak, traktoristovi došla obsílka, že jel 130, dovede si představit ten řev na městském úřadu.... Zřejmně ňáké dobré JZD, když tam mají tryskotraktory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Poslední perlička od nás z Budějocic, traktorista s vlekem přijíždí do města a když je těsně před radarem kolem prosviští motorkář a cvak, traktoristovi došla obsílka, že jel 130, dovede si představit ten řev na městském úřadu.... hej, tak to je nejlepší fór týdne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 mě ten radar asi moc nepobaví v létě když jsem jel tak mě vzaly asi oba, nevíte za jak dlouho to zpracujou a může mi přijít předvolání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tdííí Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 me to prislo az za 5 mesicu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanek66 Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Poslední perlička od nás z Budějocic, traktorista s vlekem přijíždí do města a když je těsně před radarem kolem prosviští motorkář a cvak, traktoristovi došla obsílka, že jel 130, dovede si představit ten řev na městském úřadu.... JZD Chvojkovice-Brod.Zřejmě dobrej oddíl . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.