andrew25 Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 zdravim vas. potreboval by som radu asi pred 2tyzdnami som kupil Skoda Octavia I, od 1.majitel ktory na mna posobil velmi seriozne no ked som sa ho pytal kedy bol robeny servis vykrucal sa a nevedel mi povedat nic blizsie jedine tolko ze tento rok a na otazku ci bolo burane mi jednoznacne odpovedal ze nie, a tak sme to aj napisali aj do kupnej zmluvy kde stoji ze vozidlo je po servise a dalsi servis ho caka priblizne pri 150.000km / pri predaji malo cca. 140.000kma zarucuje sa ze nebolo burane. takze, vcera sa mi pokazil termostat a isiel som do servisu Skoda kde zistili ze servis ktorym mi majitel rucil ze je urobeny jednoznacne nebol suciastky ktory mali byt vymene boli v zalostnom stave tak som ich musel dat vymenit a vozidlo sa im nezdalo vraj je burane takze som kontaktoval servis kde ho predchadzajuci majitel servisoval a bolo mi oznamene ze vozidlo bola 2x burane na prednu cast vozidla sice nic extra ale naraznik, svetla, olejova vana, nieco na naprave, atd. atd. no podstata toho co by som chcel vediet je na co mam narok ked mi do zmluvy resp. je tam napisane cestne prehlasujem ze vozidlo je po servise dalsi servis cca. pri 150.000km a zer vozidlo nebolo nikdy burane !!! ja som majitela kontaktoval s tym co som sa dozvedel a ziadam od neho financne vyrovnanie nakolko ma umyselne oklamal pri predaji vozidla. poradte mi ako mam postupovat v tejto situacii ... chcem sa seriozne dohodnut nech mi vrati cast penazi na servis ktory tvrdil ze je urobeny a nieje nech si mozem dat urobit a financne odskodnenie za oklamanie o havarii. mam na taketo narok? ziadam 10000.-sk na komplet servis to mi povedal servis ze to asi tak bude stat - olej, vsetky filtre a sviecky a robota v skoda servise a 10000.-sk za zamlcanie havarie. vopred dakujem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 nech si vrátit peníze a ten krám mu vrať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 pokud máš ve smlouvě, že vozidlo nebylo nikdy havarováno a servis ti pak potvrdil, že bylo bourané 2x, tak bych mu ho tam opravdu odvezl a ať ti vrátí peníze zpět! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 27. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 ok to mi je jasne ale musim to niecim podlozit mam doklady zo servisu kde su faktury o opravach, pochybujem ze ked za nim pridem a poviem mu ze chcem vam vratit vozidlo nakolko bolo burane a vy ste mi to nepovedali resp. neupozornili tak mi usmiaty hned prinesie peniaze .... potrebujem vediet podla akeho zakona alebo § mam od neho ziadat plnu sumu alebo financne vyrovnanie ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 tady máš jeden odkaz: http://www.tipcars.cz/applications/a_start...k=1227775935000 snad to bude fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 nefunguje. Je to v sekci PORADNA, asi na straně 8, PORADNA: Uplatnění nároku na slevu nebo vrácení peněz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.