Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

hoj lidi :) ,mám problém s krabičkouod dálkového ovládání,už se mi rozpadá a nejsem schopen nikde na netu nebo v obchodech najít a koupit novou.mohl by mi někdo poradit?předem díky za odpověď

Skus sa pozriet tu na fore, ja som tu dostal link kde boli centraly, mozno to tam bude

• Autor
Skus sa pozriet tu na fore, ja som tu dostal link kde boli centraly, mozno to tam bude

už jsem zkoušel,ale všude mají jen celé centáli,a já bych chtěl jen tu krabičku....asi jsem bez šance. :kuk:

Posli FOTO nech ti vieme poradit viac. Je to original??? Je to dorabane?? :palec2: :palec2:

• Autor

Posli FOTO nech ti vieme poradit viac. Je to original??? Je to dorabane?? :palec2: :palec2:

[/qu

jen vykoumám jak tu fotku zmenšit.a jeto.jinak to origo pravděpodobně nebude ikdyž už jsem ho u feldy viděl.

• Autor

fajn tak tady to je.

post-26702-1227784722_thumb.jpg

• Autor
fajn tak tady to je.

musím to mít stálí gumičkou aby se mi to nerozpadlo,ale v půlce to mám už do 3/4 nalomený tak čekám kdy se mi to rozpadne uplně.

post-26702-1227784838_thumb.jpg

Treba zistit vyrobcu alarmu. On ti doda nahradne dialkove. Ak sa nebude dat zistit vyrobca alebo nebude ochotny ti predat nove D.O. tak sa da zohnat Univerzalne D.O. na ktore si prehrajes tvoj kod zo stareho D.O. Robil som to cena toho UNI D.O. BOLA cca 600.-Sk. RYCHLA RADA PRE TEBA TERAZ: Vymen baterku v D.O. za uplne novu. Zober priesvitny silikon a zlep tu krabicku dokopy abi si tam nemal gumicku. ;):)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.