lapolda Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 hoj lidi ,mám problém s krabičkouod dálkového ovládání,už se mi rozpadá a nejsem schopen nikde na netu nebo v obchodech najít a koupit novou.mohl by mi někdo poradit?předem díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco66612 Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Skus sa pozriet tu na fore, ja som tu dostal link kde boli centraly, mozno to tam bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lapolda Vloženo 27. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Skus sa pozriet tu na fore, ja som tu dostal link kde boli centraly, mozno to tam bude už jsem zkoušel,ale všude mají jen celé centáli,a já bych chtěl jen tu krabičku....asi jsem bez šance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Posli FOTO nech ti vieme poradit viac. Je to original??? Je to dorabane?? :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lapolda Vloženo 27. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Posli FOTO nech ti vieme poradit viac. Je to original??? Je to dorabane?? :palec2: [/qu jen vykoumám jak tu fotku zmenšit.a jeto.jinak to origo pravděpodobně nebude ikdyž už jsem ho u feldy viděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lapolda Vloženo 27. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Posli FOTO nech ti vieme poradit viac. Je to original??? Je to dorabane?? :palec2: fajn tak tady to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lapolda Vloženo 27. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 fajn tak tady to je. musím to mít stálí gumičkou aby se mi to nerozpadlo,ale v půlce to mám už do 3/4 nalomený tak čekám kdy se mi to rozpadne uplně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Treba zistit vyrobcu alarmu. On ti doda nahradne dialkove. Ak sa nebude dat zistit vyrobca alebo nebude ochotny ti predat nove D.O. tak sa da zohnat Univerzalne D.O. na ktore si prehrajes tvoj kod zo stareho D.O. Robil som to cena toho UNI D.O. BOLA cca 600.-Sk. RYCHLA RADA PRE TEBA TERAZ: Vymen baterku v D.O. za uplne novu. Zober priesvitny silikon a zlep tu krabicku dokopy abi si tam nemal gumicku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.