tomina Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Ahoj, ve svym autě mam rádio Becker Grand Prix, zesilovač Magnat XCite 570 a repro Rainbow SLX. S tim co tam mam jsem docela spokojenej, jediny co me stve je, ze radio nema zadny equalizér, jen nastavení výšek a basů a to ne zrovna moc ve velkem rozsahu. Obcas jezdim v Superbu se Symphony a origo papiraky a v nizkych hlasitostech se mi libi barva zvuku kterou to ma, ve vyssich hlasitostech to uz neni nic moc... Rad bych mel moznost si zvuk v aute jeste trochu prizpusobit. Mohl by mi nekdo z odborniku poradit nejaky equalizér, popripade jinej zpusob jak si zvuk upravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 ... toto jsem měl cca půl roku v bazaru....teď ale nevím kdo by měl něco podobného v sortimentu.Mám ještě jeden EQ, ale ten má vlastní zesilovač takže repro by jsi musel napojit přes něj.Foto tohoto EQ ale nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Já mám tento,jak říká někdo"prznič zvuku" a jsem spokojen.Sehnal jsem to tady na foru za pár korun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 28. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Jo, neco takovyho bych rad zkusil. Preci jenom spolehat se na nastaveni vyrobce a doufat ze to takhle hraje nejlip se mi nechce. Myslim ze by se z moji sestavy dal dostat zvuk, ktery by se mi libil vic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mil4n Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Nemas treba fotografie toho jak mas namontovane reproduktory? Ja bych spise nejdriv hledal chybu v montazi, protoze komponenty, co mas, maji na to, aby hraly hodne zajimave... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 28. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Fotky nemam, mam je na podlozkach z MDF, dvere zevnitr natrene antivibracni hmotou a zbytek polepen 2mm Tecsoundem. Nikde nic nevibruje. Problem bude spis v radiu. Pokud vypnu Loudness tak ma zvuk strasne malo basu i pokud dam basy na plno. Zase to loudness funguje zvlastne, pri nizkych hlasitostech je tam basu akorat (nastaveni basu na 0) ale jakmile radio zesilim, basy rychle mizi. Rad bych mel Loud na radiu vypnuty a zvuk si nastavil podle sebe, tak aby byl pri ruznych hlasitostech +- stejne vyvazeny co se tyce pomeru basu/stredu/vysek. U symphony loud podle me funguje lip, pri postupnym zesilovani basy taky ubira, ale tak akorat a zaroven pridava vysky aby se zvuk zdal porad stejne vyvazeny. Toho u myho Becekra nedocilim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mil4n Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Nevim, jestli neni problem konkretniho kousku radia, ale bohuzel uz jsem se setkal s podobnym problemem a bylo to radiem. Po vymene bylo vse v naprostem poradku... Jestli mas moznost, zkus tam jine radio a uslysis sam jaky bude zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Fotky nemam, mam je na podlozkach z MDF, dvere zevnitr natrene antivibracni hmotou a zbytek polepen 2mm Tecsoundem. Nikde nic nevibruje. Problem bude spis v radiu. Pokud vypnu Loudness tak ma zvuk strasne malo basu i pokud dam basy na plno. Zase to loudness funguje zvlastne, pri nizkych hlasitostech je tam basu akorat (nastaveni basu na 0) ale jakmile radio zesilim, basy rychle mizi. Rad bych mel Loud na radiu vypnuty a zvuk si nastavil podle sebe, tak aby byl pri ruznych hlasitostech +- stejne vyvazeny co se tyce pomeru basu/stredu/vysek. U symphony loud podle me funguje lip, pri postupnym zesilovani basy taky ubira, ale tak akorat a zaroven pridava vysky aby se zvuk zdal porad stejne vyvazeny. Toho u myho Becekra nedocilim. ...za simbolickou cenu by bylo toto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 od mtc myslím by simbolická cena byla grátis to co má ritchie vypadá na první phled dobře,nenabízí ale becker něco svého?jinak tuším že pioneer jo ale nejsem si jist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.