p2p Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Ahoj vsichni.... Mam takovy malinkaty problem a chtel bych slyset Vas nazor na jednu vec... Uz dlouho uvazuji nad prestavbou T 613 na malinkatou trikolku s motorem z t 613. Technicky verim ze se da vsechno vyresit, zazemi mam, vybaveni mam taky a cas si nejak udelam. Co mne ale trapi je jak potom vyslednou TRIKOLKU zlegalizovat. Bude to prestavba z funkcniho auta ktere ma doklady a i technickou. Otazka zni: Jde nejak zlegalizovat tak velkou prestavbu a dostat trikolku na papiry.. Tesim se na Vase nazory a zatim CUS :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 to je škoda šestsettřináctky, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Radsi poradne udelat tu tatru dat ji do origo luxus stavu ne ? Taky by mi to bylo lito ji zmasakrovat takhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Nad tříkolkou ze 613 taky uvažuju, no já myslím, že to bude stavba vozidla svépomocí a pak budeš muset absolvovat schválení k provozu na pozemních komunikacích ve státním zkušebním ústavu, tam to myslím probíhá tak, že zaplatíš pěknou pálku a necháš jim vozidlo na nějakou chvíli na testy. Problém bude vyvážit ten motor aby nebyl těžký ani na zadek ani na předek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Věčná škoda T 613, raděj tu Tatrovku uveď do stavu 1A a bude to 100x lepší, já bych do toho šel hned. (Ovšem můj sen je Tatra T77 ve vzhledu 5. prototypu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 (editace) Kolega v práci to řešil s motorkou tak, že ji zaregistroval v Německu (prý je to mnohem jednodužší než u nás) a pak "jako" přivez a přihlásil u nás. Editováno: 28. Listopad 2008, autor: MichalJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 28. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Ta moje T 613 je v docela slusnem stavu, ale jako veterana ji nechci. Silne auto uz mam na jezdeni a chci si udelat do duchodu nejakeho mazlika. Trikolka s motorem z T 613 uz jsem videl a je to moc pekne a technicky lechce realizovatelne. viz http://www.tatra-trike.wz.cz/ Moc se mi liby ten zvuk a jak jsem psal chci nejake hobby az budu stary.... S tim nemeckem je to zajimava volba a skusim se nekde zeptat co a jak. zatim cus. Jinak tu T613 muzu mit od prvniho maj. za cca 17000 az 20000kc a to je moc zajimava cena.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Věčná škoda T 613, raděj tu Tatrovku uveď do stavu 1A a bude to 100x lepší, já bych do toho šel hned. (Ovšem můj sen je Tatra T77 ve vzhledu 5. prototypu) Naprostý souhlas , jen s tím, že pro mě T 87 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rska Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Je to dobrej ulet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Naprostý souhlas , jen s tím, že pro mě T 87 Tatru 87 už doma máme (r.v. 1941), teď je na řadě sedmasedma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 :palec2: Tak to tiše závidím a zároveň moc přeju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 30. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 jj to jsou pekne kousky, ono Tatra je neco neopakovatelneho..... Staci ji jednou nastartovat a projet se s ni a je tvoje. No nic musim nekoho sehnat kdo je schopen to nejak legalizovat tu prestavbu..... Plany na T613 mam a tusim jak udelat zaklad. Tim myslim ram uliozeni motoru a poloosy... Uz se na to tesim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.