BEDUIN Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Chcem sa spýtat, či sa stáva niečo podobné aj vám. Ide o odomykanie auta cez DO centrálu. DO mi doma funguje od cca 10m, ale bežne odomykám asi tak 5-6m od auta. Ked som v "zlom" uhle, teda prichádzam k autu od zadnej pravej strany, tak DO reaguje horšie, musím byt min. 3m od auta. To by som chápal, lebo prijímač signálu je v predu v lavo a signálu bráni velká čast interieru, teda naprieč celým autom, tak musím príst bližšie aby bol silnejší signal. Teraz chodím dost často do Bratislavy a tam mi DO funguje podstatne horšie. Ked chcem odomknút auto, tak musím byt pri aute asi 1m. Z vatšej vzdialenosti nemám šancu auto cez DO otvorit. Dokonca ked niečo idem dávat do kufra, tak ovládač vo vrecku nejde a to stojím za autom, musím DO priložit až k zadnému sklu, vtedy otvorí. Ked sa mi to stalo prvý x, tak som myslel, že slabá baterka v DO, no ked som prišiel domov, tak ovládač fachčil ako predtým. Odvtedy to sledujem a ked prídem do Blavy, tak musím odomykat až tesne pri aute. Toto mi robí iba v jednej časti mesta, kam pravidelne chodím, inde v Blave to ide OK (Baumax, Tesco ..) Preto by my zaujímalo, či niečo može zoslabovat signál z DO. Napr električkové troleje (parkujem asi 15m od kolají), prípadne nejaký GSM vykrývač na baráku, alebo niečo podobné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuckyLuke Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Mám stejnou zkušenost u Passata - dokonce jsou místa kde pravidelně vůbec neodemknu a musím použít klíč. Jinde to funguje OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 2. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 A čo to može rušit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 jakykoliv vysilac, klid ne 2.4GHz bezdraty, pokud maji lidi neschvaleny anteny (coz casto maji) , dal ruzny radiovy spoje pro internet, klidne i spotrebice, draty vysokeho napeti .... V podstate uplne vsechno v cem je elektrina .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 a pak stačí jedno autíčko na DO z číny na stejné frekvenci a už si ani neškrtneš, to samé platí pro TV analogové vysílání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 4. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 No myslím že to budú tie troleje. Včera som bol na cafe v jednom podniku a parkoval som pri ceste kde chodia trolejbusy, teda pár metrov od trolejí a auto išlo odomknut až ked som priložil DO ku sklu na dverách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.