Přejít na obsah

Rušenie signálu z DO ?

BEDUIN

Doporučené příspěvky

Chcem sa spýtat, či sa stáva niečo podobné aj vám. Ide o odomykanie auta cez DO centrálu. DO mi doma funguje od cca 10m, ale bežne odomykám asi tak 5-6m od auta. Ked som v "zlom" uhle, teda prichádzam k autu od zadnej pravej strany, tak DO reaguje horšie, musím byt min. 3m od auta. To by som chápal, lebo prijímač signálu je v predu v lavo a signálu bráni velká čast interieru, teda naprieč celým autom, tak musím príst bližšie aby bol silnejší signal.

Teraz chodím dost často do Bratislavy a tam mi DO funguje podstatne horšie. Ked chcem odomknút auto, tak musím byt pri aute asi 1m. Z vatšej vzdialenosti nemám šancu auto cez DO otvorit. Dokonca ked niečo idem dávat do kufra, tak ovládač vo vrecku nejde a to stojím za autom, musím DO priložit až k zadnému sklu, vtedy otvorí.

Ked sa mi to stalo prvý x, tak som myslel, že slabá baterka v DO, no ked som prišiel domov, tak ovládač fachčil ako predtým. Odvtedy to sledujem a ked prídem do Blavy, tak musím odomykat až tesne pri aute. Toto mi robí iba v jednej časti mesta, kam pravidelne chodím, inde v Blave to ide OK (Baumax, Tesco ..)

Preto by my zaujímalo, či niečo može zoslabovat signál z DO. Napr električkové troleje (parkujem asi 15m od kolají), prípadne nejaký GSM vykrývač na baráku, alebo niečo podobné? :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...