Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chcem sa spýtat, či sa stáva niečo podobné aj vám. Ide o odomykanie auta cez DO centrálu. DO mi doma funguje od cca 10m, ale bežne odomykám asi tak 5-6m od auta. Ked som v "zlom" uhle, teda prichádzam k autu od zadnej pravej strany, tak DO reaguje horšie, musím byt min. 3m od auta. To by som chápal, lebo prijímač signálu je v predu v lavo a signálu bráni velká čast interieru, teda naprieč celým autom, tak musím príst bližšie aby bol silnejší signal.

Teraz chodím dost často do Bratislavy a tam mi DO funguje podstatne horšie. Ked chcem odomknút auto, tak musím byt pri aute asi 1m. Z vatšej vzdialenosti nemám šancu auto cez DO otvorit. Dokonca ked niečo idem dávat do kufra, tak ovládač vo vrecku nejde a to stojím za autom, musím DO priložit až k zadnému sklu, vtedy otvorí.

Ked sa mi to stalo prvý x, tak som myslel, že slabá baterka v DO, no ked som prišiel domov, tak ovládač fachčil ako predtým. Odvtedy to sledujem a ked prídem do Blavy, tak musím odomykat až tesne pri aute. Toto mi robí iba v jednej časti mesta, kam pravidelne chodím, inde v Blave to ide OK (Baumax, Tesco ..)

Preto by my zaujímalo, či niečo može zoslabovat signál z DO. Napr električkové troleje (parkujem asi 15m od kolají), prípadne nejaký GSM vykrývač na baráku, alebo niečo podobné? :feve:

Mám stejnou zkušenost u Passata - dokonce jsou místa kde pravidelně vůbec neodemknu a musím použít klíč. Jinde to funguje OK.

• Autor

A čo to može rušit? :feve:

jakykoliv vysilac, klid ne 2.4GHz bezdraty, pokud maji lidi neschvaleny anteny (coz casto maji) , dal ruzny radiovy spoje pro internet, klidne i spotrebice, draty vysokeho napeti .... V podstate uplne vsechno v cem je elektrina ....

a pak stačí jedno autíčko na DO z číny na stejné frekvenci a už si ani neškrtneš, to samé platí pro TV analogové vysílání

• Autor

No myslím že to budú tie troleje. Včera som bol na cafe v jednom podniku a parkoval som pri ceste kde chodia trolejbusy, teda pár metrov od trolejí a auto išlo odomknut až ked som priložil DO ku sklu na dverách. ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.