BadyS Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Pánové kdo máte velkou sbírku fotek své OII, jestli najdete foto které zachycuje místo viz přiloha detailněji. Jedná se o motorový prostor a šavle na kterém je přišroubovaný blaník, na foto potřebuji vidět způsob vytmelení - jestli je tam nástřik BODY nebo jen čistě vytmeleno jinak...díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 zkoumáš nějakou lumpárnu, jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 právě, zarazilo mě tam "BODY" a zrovna si nevybavuju jak to má být origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 to mi nedávno jeden prodejce BMW nabízel zánovní auto, kde jsem měl úplně stejnej pocit. To ale byla fakt téměř novuška s minimem km. Tak jsem od toho mazal pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANRS Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Používají se oba způsoby. Přeplátovaný spoj je přetmelen hmotou a rozetřen " štětkou ". Druhý způsob je nástříkem. Myslím, že se to liší podle výrobních závodů - M. Boleslav, Vrchlabí, Bratislava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 no přesně, co jsem hned porovnával bylo přetmelení, kdežto toto auto je pro francii a nástřik, no takže asi pořešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 (editace) Zkusil jsem to vyfotit a treba ti to pomuze...auto mam z francie Editováno: 4. Prosinec 2008, autor: davidek.c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 díky moc, přesně s tímto jsem se setkal všude, auto co právě porovnávám je taky francie, výrobní závod Mladá Boleslav a je tam nakydané body Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 můžete mi pls vysvětlit, o co go? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 můžete mi pls vysvětlit, o co go? podle spojů karoserie v motorovým prostoru se obvykle pozná, jestli auto bylo bouraný. A o to tady jde, zjistit, jestli to přetmelení je původní nebo to tam někdo namatlal po opravě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 aha, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.