Publikováno Prosinec 3, 200816 r Pánové kdo máte velkou sbírku fotek své OII, jestli najdete foto které zachycuje místo viz přiloha detailněji. Jedná se o motorový prostor a šavle na kterém je přišroubovaný blaník, na foto potřebuji vidět způsob vytmelení - jestli je tam nástřik BODY nebo jen čistě vytmeleno jinak...díky všem
Prosinec 3, 200816 r to mi nedávno jeden prodejce BMW nabízel zánovní auto, kde jsem měl úplně stejnej pocit. To ale byla fakt téměř novuška s minimem km. Tak jsem od toho mazal pryč.
Prosinec 3, 200816 r Používají se oba způsoby. Přeplátovaný spoj je přetmelen hmotou a rozetřen " štětkou ". Druhý způsob je nástříkem. Myslím, že se to liší podle výrobních závodů - M. Boleslav, Vrchlabí, Bratislava.
Prosinec 3, 200816 r Autor no přesně, co jsem hned porovnával bylo přetmelení, kdežto toto auto je pro francii a nástřik, no takže asi pořešeno
Prosinec 4, 200816 r Zkusil jsem to vyfotit a treba ti to pomuze...auto mam z francie Upraveno Prosinec 4, 200816 r od davidek.c
Prosinec 4, 200816 r Autor díky moc, přesně s tímto jsem se setkal všude, auto co právě porovnávám je taky francie, výrobní závod Mladá Boleslav a je tam nakydané body
Prosinec 4, 200816 r můžete mi pls vysvětlit, o co go? podle spojů karoserie v motorovým prostoru se obvykle pozná, jestli auto bylo bouraný. A o to tady jde, zjistit, jestli to přetmelení je původní nebo to tam někdo namatlal po opravě.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.