SnakeBR Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 Chlapi, vcera som sa vybral do Lipt. Mikulasa na mojej Octe 2,0 L rv. 99, vse OK, zastavim na motoreste na kave. Potom nastartujem a zrazu mi nejdu ani svetla,stierace,smerovky,klakson,alarm, vyhrievanie skla, klimatizacia a ani kurenie. Motor isiel OK a aj obrysove svetla. Tak som teda zbehol do autorizovane servisu Skoda v LM ale tam len skontrolovali poistky, ktore boli vsetky OK a uz nestihli prist na to ze co to moze byt, lebo im koncila pracovna doba. Tak sa Vas chcem spytat, neviete co by to mohlo byt?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 (editace) špatná kostra, nebo spínací skřínka Editováno: 6. Prosinec 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 (editace) zkus se podívat pod palubku na relé box, najdeš tam dvě relátka č. 53, jedno je na houkačku, druhé na spínané napětí, zkus je prohodit, pokud to pomůže je relé KO, občas se to stane, pokud ne, hledej, jak píše Vaša Jestli máš ABS, svíti ti po otočení klíčkem kontrolka a pak zhasne?? PS: některé MR mají místo jednoho toho relé č. 53 relé č. 100, tak stejak zkus na zkoušku zaměnit. Editováno: 6. Prosinec 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 typnul bych jak říká rolbař, měj sem naprosto stejný problém stačilo zespoda zabouchat na palubku a byl klid, ale jen na chvilku , takže jsem mělnil relé 100 a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 akorát tobě šly myslím světla, takže problém má on jinde, jsem si to teď oživil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 otec mal toto iste na octavii. chybu mal v spinacej skrinke. rozbita. vyskusaj trosku vratit po nastartovani klucik. ale len trosku. jemu sa vzdy vsetko rozbehlo nazad.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 ja mel zase na svorkovnici povol. maticku pekne se to tam vyhralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emanuel Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Ahoj rano som siel do prace vsetko fungovalo v aute ako ma ked som siel domov z nicoho nic mi nesli smerovky,vystrazne smerovky,otacky motora ani rychlost kontrolky pri polohe v spinacke jedna ihned zhasnu ostatne ide ako ma auto startuje co moze byt na chybe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ján Vladár Vloženo 11. Září 2018 Sdílet Vloženo 11. Září 2018 Mne to robilo rele Číslo 18 po výmene všetko fungovalo. Skoda octavia 1.9tdi 81 kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.