Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Nejdu stierace,smerovky,svetla,klakson, vyhrievanie okien.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chlapi, vcera som sa vybral do Lipt. Mikulasa na mojej Octe 2,0 L rv. 99, vse OK, zastavim na motoreste na kave. Potom nastartujem a zrazu mi nejdu ani svetla,stierace,smerovky,klakson,alarm, vyhrievanie skla, klimatizacia a ani kurenie. Motor isiel OK a aj obrysove svetla. Tak som teda zbehol do autorizovane servisu Skoda v LM ale tam len skontrolovali poistky, ktore boli vsetky OK a uz nestihli prist na to ze co to moze byt, lebo im koncila pracovna doba. Tak sa Vas chcem spytat, neviete co by to mohlo byt??

špatná kostra, nebo spínací skřínka

Upraveno od Vaša

zkus se podívat pod palubku na relé box, najdeš tam dvě relátka č. 53, jedno je na houkačku, druhé na spínané napětí, zkus je prohodit, pokud to pomůže je relé KO, občas se to stane, pokud ne, hledej, jak píše Vaša

Jestli máš ABS, svíti ti po otočení klíčkem kontrolka a pak zhasne??

PS: některé MR mají místo jednoho toho relé č. 53 relé č. 100, tak stejak zkus na zkoušku zaměnit.

Upraveno od rolbař

typnul bych jak říká rolbař, měj sem naprosto stejný problém

stačilo zespoda zabouchat na palubku a byl klid, ale jen na chvilku :(, takže jsem mělnil relé 100 a je klid

akorát tobě šly myslím světla, takže problém má on jinde, jsem si to teď oživil

• 2 týdny později...

otec mal toto iste na octavii. chybu mal v spinacej skrinke. rozbita. vyskusaj trosku vratit po nastartovani klucik. ale len trosku. jemu sa vzdy vsetko rozbehlo nazad....

ja mel zase na svorkovnici povol. maticku :) pekne se to tam vyhralo :smich:

• 4 roky později...

Ahoj rano som siel do prace vsetko fungovalo v aute ako ma ked som siel domov z nicoho nic mi nesli smerovky,vystrazne smerovky,otacky motora ani rychlost kontrolky pri polohe v spinacke jedna ihned zhasnu ostatne ide ako ma auto startuje co moze byt na chybe.    :kol-27:

• 4 roky později...

Mne to robilo rele Číslo 18 po výmene všetko fungovalo. Skoda octavia 1.9tdi 81 kw

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.