mondzo Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 Zdravim, chcel by som sa spytat, ci niekto z vas nepouziva elipticky rotoped (trenazer) a ak ano, aky typ a ako je s nim spokojny? Chceme nieco kupit na Vianoce, ale nevieme sa rozhodnut, nieco v cene od 6000-9000. Tak ak mate skusenosti, rady, sem s nimi... Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 Zhruba před rokem jsme si koupily crossový trenažér Kettler Verso 100. Stál tenkrát 9000,- Kč a byl mě doporučen u mého prodejce kol. Je to základní typ, ale pro nás dostatečný a tichý. Tedy spíš pro mou ženu, já tomu moc nedám. Do dnešního dne bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Mám stejné heblo. Zdá se, že se jedná o kvalitní a dobře zpracovaný stroj. Je docela těžký (takže i stabilní) ale dobře si rozmysli místo, kde bude stát. Moc jednoduše se s ním nemanipulije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondzo Vloženo 7. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 ano pozeral som aj na tento typ, ale bohuzial nie je v cenovom limite, aky sme si stanovili... Rozmyslame nad: http://www.fitshop.sk/data/sk_karta.php?n=...c4794d457e52995 http://www.najlacnejsisport.sk/eliptical-h...ter-p-5734.html Ten housefit sa mi celkom pozdava, je to uz elektromagneticky, ale neviem, co to bude za kvalita za taku cenu. vacsinou v tejto cenovej kategorii su len s manualnym nastavenim zataze, no nevieme sa naozaj rozhodnut. Skoda ten Kettler je troska drahsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 ale Kettler je zase kvalitni a za to se bohuzel musi neco malo priplatit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.