Publikováno Prosinec 7, 200816 r Tak co? koukate?... byli ste na nějakém zápase už..? Nebo se teprve chystate..? Já osobně jedu do Práglu v pátek..a v sobotu jdu an Semifinále a v neděli na Finále(doufam že za účasti ČR) Nějaké info zde
Prosinec 7, 200816 r Nekoukám, ale naši jsou machři. Většina z nich hraje zadarmo, po práci, nadšenci. Na rozdíl od jiných sportovců...
Prosinec 7, 200816 r Autor Ja v pátek končim v praci pak hned smer praha ubytovat se v hotelu foruna myslim a pak nekam zajita a rano do O2 areny JJ jasne sou to machři.. hrají zadarmo..ale to většina Florbalistu na světě .. jen ve Švícarsku,Finsku a Švédsku je profi liga mysliim..
Prosinec 7, 200816 r zdarec.koukám na tv.První zápas se jim povedl proti Rusum ale dnes to bude horší
Prosinec 7, 200816 r Autor Jj .. za "chvíli" to začne.. tipuji že asi prohrajem..ale ve finále jim to oplatíme..
Prosinec 7, 200816 r Ja v pátek končim v praci pak hned smer praha ubytovat se v hotelu foruna myslim a pak nekam zajita a rano do O2 areny JJ jasne sou to machři.. hrají zadarmo..ale to většina Florbalistu na světě .. jen ve Švícarsku,Finsku a Švédsku je profi liga mysliim.. Jak se jmenuje ten hotel????
Prosinec 7, 200816 r Jinak florbal sleduju už delší dobu, neskutečná dřina a neskutečné rány tím lehkým kouskem děravého plastu Upraveno Prosinec 7, 200816 r od Palo
Prosinec 7, 200816 r Autor Ja florbal hral minulou a preminulou sezonu aktivne..tuto jsem vynechal..ale od ledna asi zase zacnu Hotel se jmenuje myslim Fortuna - Luna ..(Praha 8 )neni to nic extra..ale na přespání stačí..
Prosinec 7, 200816 r Přes 8.000 lidu, moc pěkné. Před takovou kulisou ze sebe dáš i co nemáš. Dobře si vzpomínám na plnou halu v Mainzu, Kielu a Essenu. To byly zážitky jako kráva. A jak nám přáli v Kielu proti SSSR.Ale to byl jiný sport, jiná doba a jiní lidé Upraveno Prosinec 7, 200816 r od Palo
Prosinec 8, 200816 r jj sleduji a taky bych chtel zajit na nejaky zapas tak se musim podivat na listky. Jinak jak dal ten Rus toho gola nam, to byla nadhera!!
Prosinec 8, 200816 r Autor Ten gól sem přehlédl.. ale tak ono je to paradní sport..a i nějaká bezvýznamná situace může vzplodit krasný gól ..a o tom to je Tý jo.. tak Švédsko - Rusko 18:1 ...ti žlutí kralove ale jedou :-) .. ale jen do finale..
Prosinec 10, 200816 r Autor Já jdu v sobotu i v neděli ... se tam třeba potkáme.. ikdyž já tě poznám.. ty mě ne
Prosinec 13, 200816 r Autor Tak je to v pajci...doufam že aspon bronz bude...ale paradni atmosfera tam byla
Prosinec 13, 200816 r my deme zejtra s bauim tak mi kdyztak brnkni mezi zapasama na clubovy cislo ja na tebe nemam, sme v sektoru 114 myslim, nedliuzim ti este klicenku nebo samolepku za tu flasku?
Prosinec 14, 200816 r Autor Aaa.. ja si to nepřečetl tady už.. jinak bych brnkl... ja byl v sektoru 122.. no neva... a skoda toho zapasu..ale jinak super podívaná jj samoleku..ale tak to je jedno.. to nespecha ted pres zimu .. Upraveno Prosinec 14, 200816 r od abado
Prosinec 15, 200816 r bylo to super vcetne finale, akorat za nama s jirkou sedel chlapec ktery to driv hral velmi dobre pak se pohadal v tatrenu a zalozil si bucis team jenze chlapec se rad posloucha a chvali pred rodicema svych sverencu a uz v 19 mu repre trener smekal klobouky apod. me z nej uz pak bolela hlava jak svina, nehlede na to ze me ten kokot polil pivem pri nasem prvnim golu jako shodli sme se s jirkou ze za 450 sme to meli s touto hodnotnou debatou ktera trvala fakt od 11 do 18...verte ze 7 hodin poslouchat vola je fakt narocny
Prosinec 15, 200816 r no s nim to bylo fakt tezky :-)))) jinak spokojenost, super atmosfera jen jsem byl malinko unavenej :-))))
Prosinec 15, 200816 r Autor Tak to vám nezavidím chlapci.. ja mel v semifinale za sousedy Finy..a pohoda... docela sem se nasmal..a pak v nedelu sem byli mezi nasima a taky pohoda..drzeli hubu a ja si to vychutnaval..:-)
Prosinec 16, 200816 r koukal jsem ze tam bylo dost svedu a finu zas tolik ne ale podle toho jak cela hala vyletela pri golu finu a jejich vyhre tak asi vetsina lidi fandila finum.
Prosinec 16, 200816 r Autor Cely sektor byl zluty..ten jeden...ale fini tam taky byli..a dost....a asi to bylo tim ze vetsina to prala finum kdyz ti svedi vyhravaji porad...
Prosinec 17, 200816 r a nejlepsi bylo jak jirku nechteli pustit s fotakem (mala zrcadlovka ) a pak kolem nas prosel frajer s jeste vetsim kanonem...no to sem myslel ze se poseru smichy
Prosinec 17, 200816 r Autor Já tam byl s Bratrankem a pritelkami...a borec na moju u vchodu muzu se vam podivat do kabelky? Ona že ne.. a on ale ja musim.. tak sem mu rekl ptal ses jestli muzes podivat? ptal.. rekla ti ne.. tak zdar:) mazec tam..kdyz bude nejaka akce tak tam zas pojedu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.