laso113 Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 (editace) Ahoj, nevíte prosím někdo jestli jde připojit na Symphony zesilovač? Nikde jsem se to tu nedočetl. Díky. Editováno: 7. Prosinec 2008, autor: laso113 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 jde přes mini iso konektor žluté barvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laso113 Vloženo 7. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Díky moc za odpověď . A máš zkušenosti s FM modulátorem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Měl jsem FM modulátor asi 10 minut, stačilo mi poslechnout jednu MP3 a rychle jsem ho šel vrátit !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 (editace) u symphony s kazetou jde jeste pouzit kazetovy autoadapter .... vysledek je dle me o trochu lepsi jako modulator, presto slabota Editováno: 9. Prosinec 2008, autor: z-man Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anas Al-Sayed Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Ja mam MS 303 a pouzivam MP3 modulator a nekdy i tu kasetu, ale ten modulator je lepsi (aspon podle me skusenosti), ja spojim mobil a jesly nekdo zavola tak mozu mluvit pre radio. A nejzajmavejsi je ze jelsy njake auto kolem ma zajem o to co poslouchas tak si i poslechne hovor :-) pro me je to reseni, lepsi nes nic. ted jsem si objednal Symphony tak uvidim, snazil jsem si zehnat radio s Bluetooth ale prodavacka u Sony nemohla me presvecit ze to funguje s mojim mobilem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 a co x carlink ? dával jsem to jednomu do Superba byl spokojen, já to slyšel jen chvilkově a zdálo se mi o stejný jak z CD http://www.xcarlink.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Banda Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 A co takhle použít místo kazetového adaptéru a FM modulátoru, AUX pro Symphony (emulátor CD měniče), viz. diskuze zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=31114&st=0 Mohu i sestrojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.