autospravca Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Zdravím. po odstavení už mi Felda 1,6 MPi nechce naskočiť . Môže to robiť snímač otáčok?,alebo imobilizér? je možne bez merača snímač otáčok vyskúšať? Sviečky su bez iskri ,prívod paliva funguje.Vopred ďakujem za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superflo Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Zdravím.po odstavení už mi Felda 1,6 MPi nechce naskočiť . Môže to robiť snímač otáčok?,alebo imobilizér? je možne bez merača snímač otáčok vyskúšať? Sviečky su bez iskri ,prívod paliva funguje.Vopred ďakujem za odpovede. Kedze pises ze benzin je vo valcoch, tak mozes vylucit snimac otacok... lebo motor vie ze sa toci a preto vstrekuje palivo... Odisiel Ti modul zapalovania na 99,999%. Kup novy zn. Germany, ine zn. nekupuj... budes to potom menit kazdy 3mes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autospravca Vloženo 11. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Ďakujem za usmernenie.Ten modul zapaľovanie je v rozdeľovači prípadne ide cievku zapaľovania Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superflo Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 (editace) Ďakujem za usmernenie.Ten modul zapaľovanie je v rozdeľovači prípadne ide cievku zapaľovania Nie modul zapalovania je pod riadiacou jednotkou... cierna krabicka a z nej ide kabel na palec rozdelovaca.. cislo ma: 6N0905104 Editováno: 11. Prosinec 2008, autor: superflo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autospravca Vloženo 11. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Je to jasné. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommich Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Zdravím.po odstavení už mi Felda 1,6 MPi nechce naskočiť . Môže to robiť snímač otáčok?,alebo imobilizér? je možne bez merača snímač otáčok vyskúšať? Sviečky su bez iskri ,prívod paliva funguje.Vopred ďakujem za odpovede. zkus vyčistit škrtící klapku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autospravca Vloženo 11. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 škrtiaca klapka s tým nesúvisi.Keď som s ňou mal problém ,tak sa to prejavovalo kolísaním otáčok a vtedy sa hodilo vyčistenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommich Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 škrtiaca klapka s tým nesúvisi.Keď som s ňou mal problém ,tak sa to prejavovalo kolísaním otáčok a vtedy sa hodilo vyčistenie měl jsem taky Felicii 1,6 a měl jsem podobný problém.Vyčistili mi škrtící klapku a Felda fungovala jako hodinky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autospravca Vloženo 12. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Zrejme netreba nič podceniť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autospravca Vloženo 23. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Bol som mimo a až teraz som skusil vymeniť modul zapaľovania .Tým sa potvrdila predpoveď "Superfla" ,za čo mu ďakujem.Pre mňa je z toho nový poznatok,že pokiaľ je na sviečkach benzín a sviečky nedávaju iskru, tak to nemôže byť Hallový snímač otáčok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.