Přejít na obsah

Power box

reinxed

Doporučené příspěvky

Já bych zrovna 2.0 TDI moc nedráždil...

Powerbox je ta krabička se zalitým odporem, který zkresluje údaje do řídící jednotky, ne?

Prý se řídící jednotka časem přizpůsobíá na zkreslené hodnoty a efekt zvýšení výkonu je pryč.

Osobní zkušenost s ním nemám.

tady o tom píšou

Editováno: , autor: j0ska
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych zrovna 2.0 TDI moc nedráždil...

Powerbox je ta krabička se zalitým odporem, který zkresluje údaje do řídící jednotky, ne?

Prý se řídící jednotka časem přizpůsobíá na zkreslené hodnoty a efekt zvýšení výkonu je pryč.

Osobní zkušenost s ním nemám.

tady o tom píšou

osobně taky moc neschvaluju, ale takto to nelze jednoznačně odsoudit, vždyť nevíš co tam má,

tak jako jsou firmy na chipování dobré a špatné, tak je to i s tímto, spíš bych se snažil zjistit výrobce a původ power boxu,

mám osobní zkušenost s VW T4 ve které je power box, od Racingu z Německa a je úplně bezproblémový, ale to je ještě staré dobré čerpadlo 2,5tdi a nárust výkonu je znát a spotřeba šla dolů,

takže ne každá zalitá krabička je blbost ;)

Odkaz ke komentáři

No budu to dávat pryč.Mám z toho osobně strach. Ono přece jenom nejsem žádný závodník a 103 Kw mi bude snad stačit.No a pokud ne tak jsem uvažoval o čipu - no z toho mám sice taky strach.Uvidíme.

Auto je dovoz z Německa takže nevím jak dlouho tam ten power box je. V pondělí to jdu odstranit at mám klid.

Odkaz ke komentáři

No budu to dávat pryč.Mám z toho osobně strach. Ono přece jenom nejsem žádný závodník a 103 Kw mi bude snad stačit.No a pokud ne tak jsem uvažoval o čipu - no z toho mám sice taky strach.Uvidíme.

Auto je dovoz z Německa takže nevím jak dlouho tam ten power box je. V pondělí to jdu odstranit at mám klid.

tak se podívej jestli to není ten Racing

Odkaz ke komentáři

poradim ti jednu věc. víc přemejšlej a pak piš, protože s reakcema jakou jsi teď předved na Mariose tady daleko nedojdeš. o když napsal těžkej offtopic, tak nemusíš bejt hned tak arogantně nepříjemnej. to je obrovská výhoda tohodle fóra, že ta slušnost tady docela funguje. jo a mimochodem četl jsem to asi 3x a nikde jsem nenašel nic, kvůli čemu jsi psal, aby se naučil psát...

Odkaz ke komentáři

Milý Luku !

Sice si to četl 3x a asi špatně.Takto píše můj 6 letý syn. :p Já nejsem arogantní ale štve mě , že se člověk na něco ptá ,dá k tomu foto a poprosí o rady zkušených a někoho zajímá jak je auto špinavé. Až se budu ptát jestli to je špinavé nebo ne tak bude mít příležitost odpovědět.Prozatím ať mlčí , nebo může radit jinde.

Odkaz ke komentáři

Milý Luku !

Sice si to četl 3x a asi špatně.Takto píše můj 6 letý syn. :p Já nejsem arogantní ale štve mě , že se člověk na něco ptá ,dá k tomu foto a poprosí o rady zkušených a někoho zajímá jak je auto špinavé. Až se budu ptát jestli to je špinavé nebo ne tak bude mít příležitost odpovědět.Prozatím ať mlčí , nebo může radit jinde.

tak asi nedosahuju inteligence tvého 6ti letého synka, protože fakt nevím co máš na mysli.

jinak kdyby to bylo tak jak píšeš, tak by to tu bylo až nechytně sterilní

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...