reinxed Vloženo 11. Prosinec 2008 Vloženo 11. Prosinec 2008 Co říkáte na power box. Dnes jsem zjistil , že ho tam mám. Jaké jsou Vaše názory? O II 2.0 TDI 103 KW Citovat
j0ska Vloženo 11. Prosinec 2008 Vloženo 11. Prosinec 2008 (editace) Já bych zrovna 2.0 TDI moc nedráždil... Powerbox je ta krabička se zalitým odporem, který zkresluje údaje do řídící jednotky, ne? Prý se řídící jednotka časem přizpůsobíá na zkreslené hodnoty a efekt zvýšení výkonu je pryč. Osobní zkušenost s ním nemám. tady o tom píšou Editováno: 11. Prosinec 2008, autor: j0ska Citovat
Ol@f Vloženo 12. Prosinec 2008 Vloženo 12. Prosinec 2008 (editace) mama takovej pocit ze karlos3 pouziva ECOBOXy na 1.9 TDi Editováno: 12. Prosinec 2008, autor: Ol@f Citovat
JasteR Vloženo 12. Prosinec 2008 Vloženo 12. Prosinec 2008 Co říkáte na power box. Dnes jsem zjistil , že ho tam mám. Jaké jsou Vaše názory?O II 2.0 TDI 103 KW Co nejdriv ho vyhod... pokud je to naka zakladni varianta tak ti bude kurvit motor za studena... Citovat
Jar_da Vloženo 12. Prosinec 2008 Vloženo 12. Prosinec 2008 Já bych zrovna 2.0 TDI moc nedráždil...Powerbox je ta krabička se zalitým odporem, který zkresluje údaje do řídící jednotky, ne? Prý se řídící jednotka časem přizpůsobíá na zkreslené hodnoty a efekt zvýšení výkonu je pryč. Osobní zkušenost s ním nemám. tady o tom píšou osobně taky moc neschvaluju, ale takto to nelze jednoznačně odsoudit, vždyť nevíš co tam má, tak jako jsou firmy na chipování dobré a špatné, tak je to i s tímto, spíš bych se snažil zjistit výrobce a původ power boxu, mám osobní zkušenost s VW T4 ve které je power box, od Racingu z Německa a je úplně bezproblémový, ale to je ještě staré dobré čerpadlo 2,5tdi a nárust výkonu je znát a spotřeba šla dolů, takže ne každá zalitá krabička je blbost Citovat
j0ska Vloženo 12. Prosinec 2008 Vloženo 12. Prosinec 2008 (editace) Já jsem mu to neodsoudil. Něco jsem o tom četl a slyšel, ale osobní zkušenost nemám. Ale ten motor 2.0 TDI PD by podle mě moc drážtit neměl.... Editováno: 12. Prosinec 2008, autor: j0ska Citovat
Jar_da Vloženo 12. Prosinec 2008 Vloženo 12. Prosinec 2008 ano to je pravda 2,0 tdi je neradno dráždit ani ostrou jízdou Citovat
lubinob Vloženo 12. Prosinec 2008 Vloženo 12. Prosinec 2008 mama takovej pocit ze karlos3 pouziva ECOBOXy na 1.9 TDi Tak ten ECOBox by ma celkom zaujímal, karlosi máš ich tam???? Citovat
JasteR Vloženo 12. Prosinec 2008 Vloženo 12. Prosinec 2008 Pokud chces setrit tak si priplat radsi za ekochip a ne takovyhle laciny nahrazky ktery poskozuji motor... Citovat
lubinob Vloženo 12. Prosinec 2008 Vloženo 12. Prosinec 2008 V podstate som rozhodnutý, že po prvej prehliadke (30.000km) pôjdem do blavy na chip od mmracing... Ale karlos-ove autá najazdia docela hodne km a ak to tam dáva tak to asi nebude až taký schit... Citovat
Luke288 Vloženo 12. Prosinec 2008 Vloženo 12. Prosinec 2008 neříkal jsi, že s tim autem jezdíš taxi? bych se na nějaký zásahy vysral, když tě to auto živí Citovat
lubinob Vloženo 12. Prosinec 2008 Vloženo 12. Prosinec 2008 Áno, jazdím s tým taxi... ale čipnúť to chcem aj tak, tým tomu nemôžem poškodiť a mmracing má ja brzdu tak hneď uvidím výsledok a zase nepôjdem do extrému, tak 96kW by som si asi predstavoval... a mmracing už robil aj nejaké úpravy ohľadom sporteby pre taxikárov Citovat
reinxed Vloženo 12. Prosinec 2008 Autor Vloženo 12. Prosinec 2008 No budu to dávat pryč.Mám z toho osobně strach. Ono přece jenom nejsem žádný závodník a 103 Kw mi bude snad stačit.No a pokud ne tak jsem uvažoval o čipu - no z toho mám sice taky strach.Uvidíme. Auto je dovoz z Německa takže nevím jak dlouho tam ten power box je. V pondělí to jdu odstranit at mám klid. Citovat
Luke288 Vloženo 12. Prosinec 2008 Vloženo 12. Prosinec 2008 čipnúť to chcem aj tak, tým tomu nemôžem poškodiť to říkají všichni Citovat
Jar_da Vloženo 12. Prosinec 2008 Vloženo 12. Prosinec 2008 No budu to dávat pryč.Mám z toho osobně strach. Ono přece jenom nejsem žádný závodník a 103 Kw mi bude snad stačit.No a pokud ne tak jsem uvažoval o čipu - no z toho mám sice taky strach.Uvidíme.Auto je dovoz z Německa takže nevím jak dlouho tam ten power box je. V pondělí to jdu odstranit at mám klid. tak se podívej jestli to není ten Racing Citovat
reinxed Vloženo 12. Prosinec 2008 Autor Vloženo 12. Prosinec 2008 (editace) Už jsem na to koukal , ale žádný nápis jsem nenašel. Zítra to nafotím.Je to větší krabička přidělaná po pravé straně když stoupnu před motor na plast.krabici- asi filtru. Editováno: 12. Prosinec 2008, autor: reinxed Citovat
reinxed Vloženo 13. Prosinec 2008 Autor Vloženo 13. Prosinec 2008 Tak jsem ten zázrak nafotil.Rozluštil jsem nápis HOPA.Nevíte někdo co to je zač? Díky za odpovědi. Citovat
reinxed Vloženo 13. Prosinec 2008 Autor Vloženo 13. Prosinec 2008 Na to se Tě nikdo neptal a nauč se psát chytráku. Pokud nevíš tak neodpovídej. Citovat
Luke288 Vloženo 13. Prosinec 2008 Vloženo 13. Prosinec 2008 poradim ti jednu věc. víc přemejšlej a pak piš, protože s reakcema jakou jsi teď předved na Mariose tady daleko nedojdeš. o když napsal těžkej offtopic, tak nemusíš bejt hned tak arogantně nepříjemnej. to je obrovská výhoda tohodle fóra, že ta slušnost tady docela funguje. jo a mimochodem četl jsem to asi 3x a nikde jsem nenašel nic, kvůli čemu jsi psal, aby se naučil psát... Citovat
lubinob Vloženo 13. Prosinec 2008 Vloženo 13. Prosinec 2008 to říkají všichni Tak do ABC-ka určite nepôjdem... Citovat
Indi Vloženo 13. Prosinec 2008 Vloženo 13. Prosinec 2008 Je to takový složitější power box. http://www.hopa-tec.de/index.php?sp=de&sid=3 Citovat
reinxed Vloženo 13. Prosinec 2008 Autor Vloženo 13. Prosinec 2008 Milý Luku ! Sice si to četl 3x a asi špatně.Takto píše můj 6 letý syn. Já nejsem arogantní ale štve mě , že se člověk na něco ptá ,dá k tomu foto a poprosí o rady zkušených a někoho zajímá jak je auto špinavé. Až se budu ptát jestli to je špinavé nebo ne tak bude mít příležitost odpovědět.Prozatím ať mlčí , nebo může radit jinde. Citovat
reinxed Vloženo 13. Prosinec 2008 Autor Vloženo 13. Prosinec 2008 Indi tobě děkuji za odkaz. Díky moc. Citovat
Luke288 Vloženo 13. Prosinec 2008 Vloženo 13. Prosinec 2008 Milý Luku !Sice si to četl 3x a asi špatně.Takto píše můj 6 letý syn. Já nejsem arogantní ale štve mě , že se člověk na něco ptá ,dá k tomu foto a poprosí o rady zkušených a někoho zajímá jak je auto špinavé. Až se budu ptát jestli to je špinavé nebo ne tak bude mít příležitost odpovědět.Prozatím ať mlčí , nebo může radit jinde. tak asi nedosahuju inteligence tvého 6ti letého synka, protože fakt nevím co máš na mysli. jinak kdyby to bylo tak jak píšeš, tak by to tu bylo až nechytně sterilní Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.