Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Co říkáte na power box. Dnes jsem zjistil , že ho tam mám. Jaké jsou Vaše názory?

O II 2.0 TDI 103 KW

Já bych zrovna 2.0 TDI moc nedráždil...

Powerbox je ta krabička se zalitým odporem, který zkresluje údaje do řídící jednotky, ne?

Prý se řídící jednotka časem přizpůsobíá na zkreslené hodnoty a efekt zvýšení výkonu je pryč.

Osobní zkušenost s ním nemám.

tady o tom píšou

Upraveno od j0ska

mama takovej pocit ze karlos3 pouziva ECOBOXy na 1.9 TDi

Upraveno od Ol@f

Co říkáte na power box. Dnes jsem zjistil , že ho tam mám. Jaké jsou Vaše názory?

O II 2.0 TDI 103 KW

Co nejdriv ho vyhod... pokud je to naka zakladni varianta tak ti bude kurvit motor za studena...

Já bych zrovna 2.0 TDI moc nedráždil...

Powerbox je ta krabička se zalitým odporem, který zkresluje údaje do řídící jednotky, ne?

Prý se řídící jednotka časem přizpůsobíá na zkreslené hodnoty a efekt zvýšení výkonu je pryč.

Osobní zkušenost s ním nemám.

tady o tom píšou

osobně taky moc neschvaluju, ale takto to nelze jednoznačně odsoudit, vždyť nevíš co tam má,

tak jako jsou firmy na chipování dobré a špatné, tak je to i s tímto, spíš bych se snažil zjistit výrobce a původ power boxu,

mám osobní zkušenost s VW T4 ve které je power box, od Racingu z Německa a je úplně bezproblémový, ale to je ještě staré dobré čerpadlo 2,5tdi a nárust výkonu je znát a spotřeba šla dolů,

takže ne každá zalitá krabička je blbost ;)

Já jsem mu to neodsoudil. Něco jsem o tom četl a slyšel, ale osobní zkušenost nemám.

Ale ten motor 2.0 TDI PD by podle mě moc drážtit neměl....

Upraveno od j0ska

ano to je pravda 2,0 tdi je neradno dráždit ani ostrou jízdou :)

mama takovej pocit ze karlos3 pouziva ECOBOXy na 1.9 TDi

Tak ten ECOBox by ma celkom zaujímal, karlosi máš ich tam????

Pokud chces setrit tak si priplat radsi za ekochip a ne takovyhle laciny nahrazky ktery poskozuji motor...

V podstate som rozhodnutý, že po prvej prehliadke (30.000km) pôjdem do blavy na chip od mmracing... lol

Ale karlos-ove autá najazdia docela hodne km a ak to tam dáva tak to asi nebude až taký schit...

neříkal jsi, že s tim autem jezdíš taxi? bych se na nějaký zásahy vysral, když tě to auto živí

Áno, jazdím s tým taxi... ale čipnúť to chcem aj tak, tým tomu nemôžem poškodiť a mmracing má ja brzdu tak hneď uvidím výsledok a zase nepôjdem do extrému, tak 96kW by som si asi predstavoval... a mmracing už robil aj nejaké úpravy ohľadom sporteby pre taxikárov ;)

• Autor

No budu to dávat pryč.Mám z toho osobně strach. Ono přece jenom nejsem žádný závodník a 103 Kw mi bude snad stačit.No a pokud ne tak jsem uvažoval o čipu - no z toho mám sice taky strach.Uvidíme.

Auto je dovoz z Německa takže nevím jak dlouho tam ten power box je. V pondělí to jdu odstranit at mám klid.

čipnúť to chcem aj tak, tým tomu nemôžem poškodiť

to říkají všichni

No budu to dávat pryč.Mám z toho osobně strach. Ono přece jenom nejsem žádný závodník a 103 Kw mi bude snad stačit.No a pokud ne tak jsem uvažoval o čipu - no z toho mám sice taky strach.Uvidíme.

Auto je dovoz z Německa takže nevím jak dlouho tam ten power box je. V pondělí to jdu odstranit at mám klid.

tak se podívej jestli to není ten Racing

• Autor

Už jsem na to koukal , ale žádný nápis jsem nenašel. Zítra to nafotím.Je to větší krabička přidělaná po pravé straně když stoupnu před motor na plast.krabici- asi filtru.

Upraveno od reinxed

• Autor

Tak jsem ten zázrak nafotil.Rozluštil jsem nápis HOPA.Nevíte někdo co to je zač?

Díky za odpovědi.

post-24772-1229164181_thumb.jpg

Mas to spinave jake prase!

• Autor

Na to se Tě nikdo neptal a nauč se psát chytráku. Pokud nevíš tak neodpovídej.

poradim ti jednu věc. víc přemejšlej a pak piš, protože s reakcema jakou jsi teď předved na Mariose tady daleko nedojdeš. o když napsal těžkej offtopic, tak nemusíš bejt hned tak arogantně nepříjemnej. to je obrovská výhoda tohodle fóra, že ta slušnost tady docela funguje. jo a mimochodem četl jsem to asi 3x a nikde jsem nenašel nic, kvůli čemu jsi psal, aby se naučil psát...

to říkají všichni

Tak do ABC-ka určite nepôjdem... ;)

• Autor

Milý Luku !

Sice si to četl 3x a asi špatně.Takto píše můj 6 letý syn. :p Já nejsem arogantní ale štve mě , že se člověk na něco ptá ,dá k tomu foto a poprosí o rady zkušených a někoho zajímá jak je auto špinavé. Až se budu ptát jestli to je špinavé nebo ne tak bude mít příležitost odpovědět.Prozatím ať mlčí , nebo může radit jinde.

• Autor

Indi tobě děkuji za odkaz.

Díky moc.

Milý Luku !

Sice si to četl 3x a asi špatně.Takto píše můj 6 letý syn. :p Já nejsem arogantní ale štve mě , že se člověk na něco ptá ,dá k tomu foto a poprosí o rady zkušených a někoho zajímá jak je auto špinavé. Až se budu ptát jestli to je špinavé nebo ne tak bude mít příležitost odpovědět.Prozatím ať mlčí , nebo může radit jinde.

tak asi nedosahuju inteligence tvého 6ti letého synka, protože fakt nevím co máš na mysli.

jinak kdyby to bylo tak jak píšeš, tak by to tu bylo až nechytně sterilní

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.