Prosinec 13, 200816 r Autor To teda nedosahuješ. Pokud si myslíš sterilní tak si najděte jiné forum , kde si ty nemistné pozn. můžete psát od rána do rána.
Prosinec 13, 200816 r pokud dobre ctu,tak tam napsal SPINAVE JAKE PRASE a melo to byt napsane SPINAVE JAK PRASE
Prosinec 13, 200816 r To teda nedosahuješ. Pokud si myslíš sterilní tak si najděte jiné forum , kde si ty nemistné pozn. můžete psát od rána do rána. v klidu, já nejsem tak úzkoprsej jako ty a zatím nikdo si tady (myslím tim tohle forum komplexně) na nemístné poznámky nestěžoval. navíc na takovýhle hodnocení je z tvý strany poměrně brzy a absolutně nechápu ten negativistickej postoj... jo a k tomu překlepu: snad i tvuj šestiletý synátor by napsal nemístné místo nemistné, že jo? btw mojí poznámku o sterilitě jsi evidentně nepochopil, ale to nic... davidek: já bych možná napsal jako prase Upraveno Prosinec 13, 200816 r od Luke288
Prosinec 13, 200816 r jasný, já napíšu jako prase, ty jak prase a marios jake prase a jsou lidi co jsou z toho uplně rozhozený
Prosinec 13, 200816 r Autor Luku až dospěješ tak napiš.Proč z mé strany hodnocení moc brzy? Ty jsi nějaký bůh nebo co.Neznamená , že jsem nováček , že nemám právo něco napsat. Uvědom si , že frajírků jako ty znám celkem dost.Já septal na problém a čekám od lidiček odpověď. Samozřejmě pokud s tím daným problémem mají zkušenost. Zjistil jsem , že Ty jses s tímto prob. vůbec nesetkal a přesto tady prudíš a jsi chytrý jak opičák.
Prosinec 13, 200816 r ty jsi vůl jak anděl. prudit jsi začal dost hustým způsobem ty a když máš právo ty něco napsat, tak všichni. jo a myslím, že i tvůj 6ti letý syn ví, že otázka končí otazníkem a slovo "septal" neexistuje...
Prosinec 13, 200816 r Autor Nono sklidni se. Ukazuješ se tady pěkně , vlastně jen jaký jsi d....t. Prudit jsi začal ty - zastáváš se Mariose , kterému jsem dával najevo , že jeho stupidní odpověď s ničím nesouvisí. Jak už jsem ty frajírku říkal až dospěješ ty mláďátko tak máš právo tady psát - samozžejmě jen k danému tématu. No radši si dáme ještě panáka než tady číst ty tvoje výplody.Ty se musíš u toho celkem potit , že? Téma je Power box a na to jsem chtěl dostat nějakou odpověď a né se tady zabývat Tebou.Piš prosím někde jinde. Než něco napíšeš tak to prosím pořádně promysli ju. Upraveno Prosinec 13, 200816 r od reinxed
Prosinec 13, 200816 r Nono sklidni se. Ukazuješ se tady pěkně , vlastně jen jaký jsi d....t. Prudit jsi začal ty - zastáváš se Mariose , kterému jsem dával najevo , že jeho stupidní odpověď s ničím nesouvisí. Jak už jsem ty frajírku říkal až dospěješ ty mláˇátko tak máš právo tady psát - samozžejmě jen k danému tématu.No radši si dáme ještě panáka než tady číst ty tvoje výplody.Ty se musíš u toho celkem potit , že? Preci se nebudete hadat kvuli hovadine
Prosinec 13, 200816 r Autor Takže nepíšeš nesmysly jen mě tady na téma Power box , ale našel jsem v sekci - ostatní - na téma jaké povinné ručení , jaké je nejlepší a jaké zkušenosti a pán bůh Luke odpovídá : na firemních autech máme Kooperativu, ale jak jsem spokojenej ti asi moc neřeknu, protože jsem ho ještě nevyužil a platí to firma... takže zase voničem. To se děláš takovým schválně nebo jsi opravdu tak hloupý.To snad není možné.Proč sakra odpovídáš ? To ti to není ani trochu trapné. Upraveno Prosinec 13, 200816 r od reinxed
Prosinec 13, 200816 r Autor ty jsi vůl jak anděl. prudit jsi začal dost hustým způsobem ty a když máš právo ty něco napsat, tak všichni. jo a myslím, že i tvůj 6ti letý syn ví, že otázka končí otazníkem a slovo "septal" neexistuje... No už je nějaký ten panák vypitej a číst ty tvoje bludy to je na vožrání.
Prosinec 13, 200816 r a co na to tvuj 6ti letý syn? dej si ještě panáka, osobně radši chodím do knajpy než panákovat zoufalecky u netu a plkat...
Prosinec 13, 200816 r Autor Ten se jen směje.Takového osla ještě neviděl.Chlastej si kde chceš ,ale hlavně tady nikomu neraď - no jestli se tomu dají říct vůbec rady když si tak pročítám ty témata kde všude blábolíš a plodíš nesmysly. Bože proč já se tady s Tebou vůbec zahazuji ty kašpare.
Prosinec 14, 200816 r Jejda, clovek tady zareaguje na fotku kterou si sem reinxede dal a hnedka je s toho pekna mela. Asi si to nepochopil, tady vubec nejde o to kolik komu je let, kolik ma prispevku, ci jak ma dlouhe pero. Tohle je diskuzni forum a tudiz se tu diskutuje a zrejme sis asi nevsiml jeste, ze dost casto se nekdo skoro v kazdem topicu vyjadri trochu mimo dane tema. Pokud ses tak uzkoprsej a chovas se tak i v zivote, ze ti vadi kazda p*covina, tak jsi ubohej. Ja myslel ze muj prispevek prejdes bez povsimnuti, ale koukam ze te to pekne rozhicovalo. Luke ti jen rekl svuj nazor a hnedka ses do nej obul, takze napred se zamysli nez budes chtit nekoho hodnit. A promin ze jsem se prepsal a napsal jsem misto JAK, JAKE. Luke: jsem stejneho nazoru, kdyz se chcu napit tak jdu s kamarady do hospy, nez se opijet u netu... A aby nebyl celej prispevek jeden velkej offtopic,tak primo ja zkusenost s powerboxem nemam, ale kamarad ho mel kdysi v OI 81kW TDI a byl s nim spokojenej, najezdil s tim asi 180 000 km nez auto prodal a nikdy nerikal ze by s tim mel nejaky problem, auto fungovalo jak hodinky, jenze 1.9 TDI 81kW byl drzak narozdil od 2.0 TDI 103 kW ze..... Upraveno Prosinec 14, 200816 r od Marios
Prosinec 14, 200816 r Autor No , že zase budeš mít připomínky k 2.0 TDI to jsem přesně čekal že napíšeš. No lepší než ten tvůj žralok.To sežere co vidí viď ? Ty se taky napij kde chceš ,to je mi taky jedno. Téma bylo Power box a ne jak kdo má čisté nebo špinavé auto. Bohužel jste oba stejní no , co se dá dělat. Přečti si v sekci - ostatní - téma povinné ručení a odpověď od toho trouby Luka. Já jsem myslel , že se počůrám jak on dovede reagovat.( voničem ). Hlavně , že něco napsal. I ostatní z toho mají celkem pozdvižení. Kluci mějte se, hlavně pište a raďte k dané věci ju. Upraveno Prosinec 14, 200816 r od reinxed
Prosinec 15, 200816 r Autor Tak power box jsem dal dnes pryč. Upraveno Prosinec 15, 200816 r od reinxed
Prosinec 15, 200816 r Autor Milý Luku - nejchytřejší človíčku tohoto velmi dobrého fora, ty toho nenecháš , že? Opravdu nemám na Tebe náladu a zbytečne to tady nezasírej. Myslím si , že už toho bylo dost. Škoda , že s power boxem nemáš nějakou tu zkušenost o kterou bychom se mohli podělit.
Prosinec 15, 200816 r reinxede musim te zklamat, ten muj "zralok" nezere jen tak neco a uz vubec toho nesporada tolik kolik si ty zrejme myslis, troufam si tvrdit ze naklady na 100 ujetych km budou u me nizsi jak u tebe, to jen tak mimochodem.... A ted co sis tu "kouzelnou" skrinku vysrouboval z auta, tak snad uz muzeme napsat i neco trochu OT co? Luke: ROFL
Prosinec 15, 200816 r Já bych se nehádal, nemá to cenu. Mam jen otázku. Proč si myslíte, že 2.0TDI je špatny motor?? Myslíte tím je 103KW nebo i RS 125KW?? Mám 103KW už rok a nic s ním nebylo. Auto bylo jen na garanční prohlídce
Prosinec 15, 200816 r Autor Mariosi už se opravdu nechci hádat. Rozejdem se v dobrém. Jardo o 2.0TDI je tady psáno celkem dost špatně a jak jsem si to četl tak jsem z toho opravdu nebyl nadšen.Musíš brát to , že tu napsali zhruba jen 2-3 uživatelé , kteří s tímto motorem měli zlé zkušenosti , ale přece těch motorů jezdí daleko víc. Já tam už mám nalítáno téměř 118.tis km. Mám známého mechanika a mají 2.0 TDI a ten už naběhal 250 tis a bez problémů. Pokud se má něco pokazit tak tomu asi nezabráníme. Jen mě mrzí , že o něm tady takhle píšou a haní ho. No snad nám to bude jezdit ještě dlouho.
Prosinec 15, 200816 r souhlas, ja se hadat ani nechtel a nic osobniho proti tobe nebo tvemu motoru nemam.
Prosinec 15, 200816 r Já bych se nehádal, nemá to cenu. Mam jen otázku. Proč si myslíte, že 2.0TDI je špatny motor?? Myslíte tím je 103KW nebo i RS 125KW?? Mám 103KW už rok a nic s ním nebylo. Auto bylo jen na garanční prohlídce ono záleží na přístupu k tomu motoru, chováním může člověk zprasit cokoliv. můžeš chytit špatnej kousek kterýkoliv motorizace, jen mám pocit, že statisticky jsou ty 2.0TDI pouchovější. a co jsem tady tak načet tak mám pocit, že se to týká jen PD 103kW, ale na druhou stranu CR není na trhu tak dlouho a není s ním tolik zkušeností. kámoš má např 2.0TDI PD asi 2roky, najeto cca 70tis km a taky neměl a nemá jedinej problém...
Prosinec 15, 200816 r Autor Ano o no je to o tom přístupu.Ten power box jsem tam už měl aniž bych o tom věděl.Jakmile jsem to zjistil tak jsem ho dával pryč. Něco jsem se o tomto tunningu dozvěděl a učinil jsem raději tak.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.