Jar_da Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 tak nějak, takže jsme na to zatím dva a asi Roman, jestli je pro něho možný termín 5.7. v neděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 zvazuju ze na te rozlucce nebudu chlastat, pac uz bude asi treti po sobe takze bych mel v hlave asik komplet vymalovano. Toz dejte si me na seznam chlapci s jednim otaznikem, bude to v te dobe uz v plne konfiguraci kdy se za to vraci body ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 tak nějak, takže jsme na to zatím dva a asi Roman, jestli je pro něho možný termín 5.7. v neděli Budu s tim Jardo předběžně počítat.V Sosnově podle mě to ještě neplati a body se vraceji pouze v Mostě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Pockat, fakt? Ja myslel, ze se body vraci i v ty Lipe nekde jsem to snad i cetl nebo jsem se fakt splet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Budu s tim Jardo předběžně počítat.V Sosnově podle mě to ještě neplati a body se vraceji pouze v Mostě. no ono jde o to, že se musíme zaregistrovat, tedy natvrdo se rozhodnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ja jsem pro ten zacatek cervence Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 (editace) 3 BODY V SOSNOVE bohuzel neni videt kdy byl clanek publikovan, celkme by to sedelo na konec 2008 a tim pade by to snad letos mohlo byt, ten voucher je na 6 mesicu? Editováno: 30. Květen 2009, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Taky bych rek, ze ti po absolvovani toho kurzu 3 body strhnout. Vi to nekdo presne? Asi se mi to bude hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 http://sd.e-ransome.eu/3body.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Tomas: myslel jsi tim neco vice nez jen zopakovani linku v mem postu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marceliusis Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 ...možná to tu někde je ale přeci pánové : já jedu ted v sobotu (FRS) v 8.00 začínám ---nejede taky někdo v tento čas?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Co takhle zkusit vzit par lidi od Hondy, jestli bude misto toho 5.7.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Tomas: myslel jsi tim neco vice nez jen zopakovani linku v mem postu ? Soráč,to jsem přehlédnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 v klidu ja jen jsetli mi neco unika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.