Květen 27, 200916 r tak nějak, takže jsme na to zatím dva a asi Roman, jestli je pro něho možný termín 5.7. v neděli
Květen 29, 200916 r zvazuju ze na te rozlucce nebudu chlastat, pac uz bude asi treti po sobe takze bych mel v hlave asik komplet vymalovano. Toz dejte si me na seznam chlapci s jednim otaznikem, bude to v te dobe uz v plne konfiguraci kdy se za to vraci body ?
Květen 29, 200916 r Autor tak nějak, takže jsme na to zatím dva a asi Roman, jestli je pro něho možný termín 5.7. v neděli Budu s tim Jardo předběžně počítat.V Sosnově podle mě to ještě neplati a body se vraceji pouze v Mostě.
Květen 29, 200916 r Pockat, fakt? Ja myslel, ze se body vraci i v ty Lipe nekde jsem to snad i cetl nebo jsem se fakt splet?
Květen 29, 200916 r Budu s tim Jardo předběžně počítat.V Sosnově podle mě to ještě neplati a body se vraceji pouze v Mostě. no ono jde o to, že se musíme zaregistrovat, tedy natvrdo se rozhodnout
Květen 30, 200916 r 3 BODY V SOSNOVE bohuzel neni videt kdy byl clanek publikovan, celkme by to sedelo na konec 2008 a tim pade by to snad letos mohlo byt, ten voucher je na 6 mesicu? Upraveno Květen 30, 200916 r od Ol@f
Červen 4, 200916 r Taky bych rek, ze ti po absolvovani toho kurzu 3 body strhnout. Vi to nekdo presne? Asi se mi to bude hodit
Červen 4, 200916 r ...možná to tu někde je ale přeci pánové : já jedu ted v sobotu (FRS) v 8.00 začínám ---nejede taky někdo v tento čas??
Červen 5, 200916 r Tomas: myslel jsi tim neco vice nez jen zopakovani linku v mem postu ? Soráč,to jsem přehlédnul
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.