LED pásky do bočních zrcátek - Elektrika - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

LED pásky do bočních zrcátek

turepe

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

mám dotaz chystám se na instalaci LED pásků na boční zrcátka a chci se zeptat jestli někdo neví než začnu tahat kablík od blinkru v blatníku, jestli už v kabelovém svazku (co vedede do zrcátek) to není připraveno na origo. blikací zrcátka ???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Laras napsal:
myslim kdyz jsem mel rozdelane dvere tak ze tam navic nic nebylo....ale nevim to presne.

kazdopadne me zajima co tam budes davat a jak to bude vypadat :) takze prosim foto :)

jj,jasně. Už jsem to viděl na jiném aute a vypadá to dost dobře, Používají se tam ty zalité LED pasky , jsou samolepící takže je to montáž v pohodě. Navíc má Sup takovou jemnou linku ze zadu na zrcátkých takže se dá uplně v pohodě nalepit v rovine. Pásky se dělí po 3cm a 5cm stojí kolem 30kč. Ale pravě jsem se ptal na ten vyvedený káblík, protože se mi ted v takovém počasí nechce kuchat ten maly blinkr, abych od něj vzal to přerušované napětí. Nebo jestli někoho nenapadaá odkud by se to adlo vzít z podpalubovky, ale když neznaš presně elektriku tak je nejjistější ten blink.

Nákup třeba v HADEXu: http://www.hadex.cz/infoPage.asp?action=K035

sice tam mají napsané žádné krytí ale musí to byt chyba protože jsem to videl a je to kompletně zalité v čiré pryskyřici, takže bych řekl klidně IP68. (což je ponoření do vody)

Editováno: , autor: turepe
Odkaz ke komentáři

delfyn napsal:
Ahoj,hele ja jsem tahal kabel z blatníku,když jsem montoval facelift zrcátka.V těch origo neni nic,jen na vyhřívání a naklápění.Určitě tam není kabel na blinkr :)

Hmm tak to je zásadní info, dík. A ještě by mně zajímalo dával si dolů tapecirung aby si mohl protahnout kablík tou gumovou harmonikou ve dveřích nebo si to tahal jinudy ?

Odkaz ke komentáři

tapec urcite dolu, da se to jeste vzit z kabeloveho svazku nebo kouknu do schematu .

jinak jsem koukal na ty led a to nema zadne kdyti.... nevim nevim kdyz na to bude chcat tak aby to neudelalo zkrat! nechtelo by to neco lepsiho? nebo to neceho zatavis?

edit3: to pod tim odkazem jsem necet :)

edit: schema viz přiloha, jinak by to měla byt T10A - ruzova u nohou ridice.

edit2: a pokud si nejses jisty tak promerit a to je jisty :)

11._Elektrick__sch_mata_.pdfNačítání informací...

Editováno: , autor: Laras
Odkaz ke komentáři

Kluci tak tady toto je ten zalitý, je to vidět na zvětšené fotce jak se ty kraje lesknou. V řezu je to vlastně půlkruh. Tam je modrý ale jsu normálně bílé i oranž.

http://www.svetzarovek.prodejce.cz/index.p...30e75c7d1f6969a

Jinak dík za SUPR příspěvky ohledně napojení, chce to najít nej. místo aby se to nemuselo moc kuchat.

Odkaz ke komentáři

:) no pásky jsem už koupil, ale nemám vytápěnou garáž, tak se mi teď dotoho zatím moc nechce. A musím právě vykoumat to nejjednoduhší připojení ať se stím v té kose nemusím dlouho drbat.

jinak tady jsem našel odkaz na web s touto tématikou, taky tam toho mají dost :

http://www.ok-neony.cz/

Odkaz ke komentáři

Možná trochu pomohu :

Mám tedy VW Passat B5, ale je to v mnoha věcech stejný.

Instaloval jsem zrcátka z VW Passat B5.5, které už mají integrovaný blikač a mohu tedy říct:

- tahat to od blikačů z blatníků je zbytečně složité, protože jsou odbočené od blikačů předních

- samozřejmně musí tapec dolů, kvůli protažení kabelu skrz gumovou průchodku

- dole v A-sloupcích jsou SVĚTLE růžové svorkovnice, kde to bliká... (bacha jsou tam i středně růžové nebo jak to napsat ;) )

Tak koukněte na fotky :

post-3116-1230773448_thumb.jpg

post-3116-1230773492_thumb.jpg

Ahoj PASAT

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...