Přejít na obsah

turepe

Uživatel
  • Počet příspěvků

    45
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli turepe

  • Narozeniny 20.4.1973

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://www.elektroturek.cz
  • ICQ
    394312310

Oznámení turepe

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Zdravím všechny , mám dotaz , včera po vyjetí z myčky jsem si všimnul že mi v předu pod autem chybí na levé straně 2ks takové ty PVC špunty se zaviten nabo na zacvaknutí co spojují plasty, jedná se konkrétně o spoj krycího plastu motoru s předním nárazníkem. Zajímalo by mně jestli uz to nekdo kupoval nebo jak se to jmenuje, není na škoudu jich mít pár v rezervě. Nebo třeba jestli se nekde neprodává nejaká univerzální sada tech špuntů ??
  2. Ahoj, jo tak to by tak odpovidalo, to bude ten rok, ale chybí mi jeste 5t/km, tak mam to normalne dojezdit a pak to pri dalsi vymene zresetnou presVAG?? Mam strach aby se mi měco nerozdrbalo ???
  3. Zdravím všechny, mám dotaz ohledně nastavení servisního intervalu. V loňi, když jsem vymenil olej tak jsem si podle příručky vyresetoval napis "service" na plalubnim pc - vše v pohodě.(těma čudlikama) Dneska jak jsem rano sednul do auta a nastartoval tak se mi tam nachvili objevil "service 1500" tak to mi nejak nesedi protoze pave dnes mam najeto od vymeny 10 000 a ukazuje mi to servis za 1500 a ne za 5000. Známý mi rikal ze po vymene oleje nestaci vyresetovat udaj jen v budíkách ale musí se i naprogramovat přes VAG ??? Jak to teda s těmi intervaly je, když se to musí resetnout v jednotce přes kabel proč to píšou v normální servisce ?????
  4. no pásky jsem už koupil, ale nemám vytápěnou garáž, tak se mi teď dotoho zatím moc nechce. A musím právě vykoumat to nejjednoduhší připojení ať se stím v té kose nemusím dlouho drbat. jinak tady jsem našel odkaz na web s touto tématikou, taky tam toho mají dost : http://www.ok-neony.cz/
  5. Kluci tak tady toto je ten zalitý, je to vidět na zvětšené fotce jak se ty kraje lesknou. V řezu je to vlastně půlkruh. Tam je modrý ale jsu normálně bílé i oranž. http://www.svetzarovek.prodejce.cz/index.p...30e75c7d1f6969a Jinak dík za SUPR příspěvky ohledně napojení, chce to najít nej. místo aby se to nemuselo moc kuchat.
  6. Hmm tak to je zásadní info, dík. A ještě by mně zajímalo dával si dolů tapecirung aby si mohl protahnout kablík tou gumovou harmonikou ve dveřích nebo si to tahal jinudy ?
  7. jj,jasně. Už jsem to viděl na jiném aute a vypadá to dost dobře, Používají se tam ty zalité LED pasky , jsou samolepící takže je to montáž v pohodě. Navíc má Sup takovou jemnou linku ze zadu na zrcátkých takže se dá uplně v pohodě nalepit v rovine. Pásky se dělí po 3cm a 5cm stojí kolem 30kč. Ale pravě jsem se ptal na ten vyvedený káblík, protože se mi ted v takovém počasí nechce kuchat ten maly blinkr, abych od něj vzal to přerušované napětí. Nebo jestli někoho nenapadaá odkud by se to adlo vzít z podpalubovky, ale když neznaš presně elektriku tak je nejjistější ten blink. Nákup třeba v HADEXu: http://www.hadex.cz/infoPage.asp?action=K035 sice tam mají napsané žádné krytí ale musí to byt chyba protože jsem to videl a je to kompletně zalité v čiré pryskyřici, takže bych řekl klidně IP68. (což je ponoření do vody)
  8. Zdravím všechny, mám dotaz chystám se na instalaci LED pásků na boční zrcátka a chci se zeptat jestli někdo neví než začnu tahat kablík od blinkru v blatníku, jestli už v kabelovém svazku (co vedede do zrcátek) to není připraveno na origo. blikací zrcátka ???
  9. tak stím jsem taky laboroval, ale pochvilce začla drnět taky.
  10. Zdravím všechny, chci se jenom podělit o tzv. rychlou upravu problému drnčící opěrky ruky mezi předními sedadly. Vím že se to tady už někde probíralo a že pry nato existuje nejaka sada přimo od Škodovky na odstranění tohoto známého problému, minulý týden už mi došla trpělivost a tak jsem to vyřešil kusem 3-ky plechu 5x18cm + černý spray + lepidlo. A je po problému
  11. hmm, tak to nechapu. Mám uplně to samé. Kabel jsem kupoval tady z fora od Kullyho. Nevím proč mi to nejde.
  12. Tak jsem to taky včera zkoušel, mám SUPA 6m/05, okna funguji na delší přidržení už z fabriky. Napojil jsem ho na Motordiag, přes kabel KKline, vubec se nespojil s komfortkou. Dokonce jsem volal jenomu borci z Motordiagu, a ten mi na to řekl že tento ročník už může mít CANovou sběrnici, proto se to nespojí. To bych pochopil, ale nechapu, kdyby to bylo v CANu tak proč se mi podari v pohodě s tím stejným kabelem spojit s VAGem, to by přece v tom případě nemělo jit ? No nevím, musím si vystačit s tím jak to je. I když to je jenom detail.
  13. Prosimte kde to najdu ve VAGU ?? Vcera jsem prosel vsechny jednotky ale zadna nenabizela toto prizpusobeni.
  14. Zdravím všechny, mám dotaz , jestli někdo neřešil automatické zavření všech oken při stisku DO. Funguje mi to jen když déle přídržím odemčení nebo zamčení, tak jdou okna nahoru nebo dolů. Našel jsem na netu jeden zajimavy modul s celkem dobrýma funkcema, jen je na passata. Popis modulu je zde: http://www.passatplus.wz.cz/
  15. Mám dotaz na xenony. Chci se zeptat jestli nekdo neví jestli se daji ve VAGu naprogramovat tak, aby se rozsvěcovaly samy?
×
×
  • Vytvořit nový...