Publikováno Prosinec 27, 200816 r obracim se na vas s prosbou o radu potreboval bych zmerit roletu zavazadloveho prostoru / jak je uvedeno na fotce / rad bych ji nejak dal do kratke a proto bych rad vedel jestli tam aspon trosku pujde abych nekupoval zbytecne,jde mi o rozmer pripevnovacich bodu a kdyz se vysune jestli zakryje prostor v cele sirce , delka si myslim ze bude v pohode je-li tu nekdo kdo disponuje obema auty a mohl by zkusit prilozit bylo by taky fajn diky moc
Prosinec 27, 200816 r Ahoj, no jestli jsem ve tmě měřil přesně, tak ten větší rozměr rolety (tedy spíš její uchycení za sedačkami) je 128,5 nebo 129. Rozteč těch dvou kolíčků na uchycení rolety v zádi vozu je 111. Snad jsem měřil dobře?
Prosinec 27, 200816 r Autor diky moc,na nejakym tom pul centimetru nesejde zitra to zkusim premerit jak to vypada v kratke a pak se uvidi jak se bude pokracovat jeste jednou diky
Prosinec 29, 200816 r Autor ale je zac ale sam jsem se do auta s metrem jeste nedostal,ale moc si preju aby to nejak sedelo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.