Přejít na obsah

central

j.u.

Doporučené příspěvky

dobry.viem ze polovica z vas bude teraz nadavat,ale mame taky maly problem houstne :)

ohladom centralu je tu toho popisane vela,ale predsa mam problem s otvaranim dveri cez dialkove ovladanie.

skusal som vsetko mozne co tu bolo popisane aj nepopisane.v podstate ide o to,ze mi nie je mozne otvorit auto dialkovym ovladacom.

skusal som synchronizovat,menil som mikrospinac a predsa stale ten isty problem.ak to napojim va vag a vymazem chybu(ktora tam raz je a raz nie) tak to funguje asi tak pokial ho to neomrzi t.z. ze vsetko ide ako ma byt- odomknutie zamknutie alarm radio kontrolka na dverach vsetko.potom mu drbne a znicoho nic odijde.zavriem ho dialkovym a po chvili sa spusti autoradio a dvere uz neotvorim kontorlka na dverach prestane blikat,potom len sroubovak a otvorit(nakolko uz tam nenam ani vlozku v zamku).prestane blikat aj kontrolka na dverach ale pritom alarm je funkcny.viem to aj podla toho,ze pokial mi to ide ok,tak ked vytiahnem kluc zo spinacky tak sa mi krasne rozsvieti svetlo vo vnutri,vypne autoradio(pekne zapipa no ved sony :) )a v pohode to uzamknem dialkovym.no potom to prestane a som v p....vytiahnem kluc,ani svetlo ani autoradio nevypne atd.mam octaviu 81kw kombi 01 a dialkove v kluci na 434mhz,neviem co by som este k tomu,ked som na nieco zabudol,tak sorry...................please uz ma to nebavi zamykat sroubovakom.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Preto sa to vola SPINACKA lebo spina PRUD. ;):) Zapnes kluc do polohy 1 radio hra . VYBERIES KLUC ZO SPINACKY RADIO PRESTANE HRAT. ROZUMIES??? STACI VYMENIT SPODNY DIEL SPINACKY TAM KDE IDU KABLE,. ;) ;) :)

jo jo jo ja rozumit :-))) teda kuki na tu spinacku a uvidiet oki to pojde:-) teda snad pojde vsetko tak ako ma iti.:)

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zdravim, potreboval bych help ohledne centralu (prozmenu v tomhle tematu :-D ), konkretne vedverich u ridice, zacal mi se zimou zlobit, vcera jsem rozdelal zamek u ridice (obcas odemknul, obcas ne), ale stacilo klicem odemknout (fyzicky pres zamek) jeste jednou a cudl vyskocil vzdycky, tedka uz se nehne nikdy. Mozna ze jak jsem ho vyndaval, tak se treba drat ve svazku prerusil uplne, netusim, ale ted ikdyz zamknu a ledka blika(porad ne na prvni zakmknuti, jak kdy), tak ho zevnitr otevru klickou a ikdyz je odmknuto a dvere otevreny, tak ledka blika porad. V zamku jsou 3-4 mikrospinace a nevim kterej je na co, je to trosku puzzle podle myho, nebo kterej drat by mohl ne/podavat spatny info? jde mi o to, ze kontakt ve svazku muze bejt spatnej pri otevrenejch dverich a jinak pri zavrenejch nebo kdyz zamek vyndam... tak jestli by nekdo primo nevedel kterej drat by to mohl mit nasvedomi nebo kterej mikrospinac ... nekde jsem tu uz videl i fotky rozebranyho zamku, pripadne bych k veceru mohl dodat az na to zas budu mit cas...

P.S. Zamek jsem daval neorigo novej pred nejakejma dvouma mesicema...

Odkaz ke komentáři

to že někdy nechce odemčít může mít příčinu v moc napnutym lanku co vede na kliku a nebo co vede na kličku ve vnitř.

je to jak když chceš odemčít auto a taháš za kliku taky to nejde

No ted uz neodemkne tak aby vyskocil cudl vubec, takze odemknu dalkou a od spolujezdce si musim zevnitr odemknout dvere u ridice... ani to nezajisti aby to neslo odemknout klickou zevnitr, ale pritom ledka blika, ale kdyz zatahnu za klicku vevnitr, tak dvere "odjistim" (vyskoci cudl) a zvenku uz je pak otevru klikou a ledka stejne blika ... tak netusim ...

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

caute,ja mam podobny problem ale opet s dverami za vodicom....

otvori mi to asi raz z petnastich pokusov....a vcera som si este vsimol,ze na dverach vodica prestala blikat kontrolka....

a vobec,niekedy treba aj 3x stlacit tlacidlo odomknutia,aby otvorilo vsetky ostavajuce dvere.

ide to v tomto poradi: 1.kufor

2.predne dvere

3.vsetky ostatne

ak sa niekto stretol s takymto problemom,alebo o tom dakde cital,please HELP ME!

....predom dakujem...

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
caute,ja mam podobny problem ale opet s dverami za vodicom....

otvori mi to asi raz z petnastich pokusov....a vcera som si este vsimol,ze na dverach vodica prestala blikat kontrolka....

a vobec,niekedy treba aj 3x stlacit tlacidlo odomknutia,aby otvorilo vsetky ostavajuce dvere.

ide to v tomto poradi: 1.kufor

2.predne dvere

3.vsetky ostatne

ak sa niekto stretol s takymto problemom,alebo o tom dakde cital,please HELP ME!

....predom dakujem...

Me Ledka neblikala taky, nebo spis nekdy jo, nekdy ne, tak me pak napadlo stahnout okna a zamknout a kdyz neblikala, tak jsem zkusil otevrit vnitrkem dvere a mel jsem studenaky v zadnich dverich za ridicem, ale nevim jestli to pomuze pokazdy kdyz ledka nejde, asi muze mit vic duvodu, me pomohl tenhle :-)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...