Publikováno Leden 1, 200916 r Jak koukám tak všichni hospodáři mají lepší zábavu než návrat z pracovního procesu a někdo začít musí, tak přeji všem zde na fóru do toho Nového roku 2009 vše nej... a ať je tento rok zase o něco lepší než ten co právě skončil !!!
Leden 1, 200916 r no, nechal jsem se ukecat na pití piva s medovinou na čas... no ale dostal jsem se do finááále tak to bude asi tím
Leden 1, 200916 r Autor Dobre ranko.Hrabe,tys makal ? Jj. Ale nejezdil jsem - jenom odstavoval všechno co jezdilo přes den. To je dobrej šolíšek ale hlavně přes léto a když neprší. Jednou za čas se to dá přežít i v zimě. Jinak dobré odpoledne všem kteří přežili včerejší noc
Leden 1, 200916 r nazdar vseci. Minulou hospodu otviral Rolbar, nejak mi to k nemu nesedlo ale letosni autor je fakt presnej.
Leden 1, 200916 r Autor A to jsem si říkal že pojedu z hokny tak abych to stihl v 00:01 ale nějak jsem se tam ještě zakecal - taky nebylo kam se hnát
Leden 1, 200916 r Ahoj na Nový rok v nové hospodě, tak ať je nám po celý tento rok ještě líp, než bylo v loni
Leden 1, 200916 r Autor Ti nejlepší hospodáři se nám teprve začínají probouzet a probírat ze silvestrovského opojení
Leden 1, 200916 r jojo Hrábě, už jsem vzhůru. Jsem teď kliknul na tvůj podpis a zase sem se začal válet smíchy.
Leden 1, 200916 r Zdar všichni v novém roce. Mě hlava nebolí hééééééč Hrabě-to je fotka z návšťevy továrny v MB ?
Leden 1, 200916 r Brej Novoroční večír všem No,, at' se všem podaří dobře našlapnout do toho zbrusunového roku 2009 ...
Leden 1, 200916 r Autor Zdar všichni v novém roce. Mě hlava nebolí hééééééč Hrabě-to je fotka z návšťevy továrny v MB ? To byla mnohem, ale mnohem povedenější akce
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.