vrs11 Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 vsichni jsou uz v Mexiku... tak to sa tam chlasce Tequila miesto Plzňa nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Opět se trošku pozměnil vzhled,uspořádání fora a bud jsem ještě nalitej nebo tu zmizela sekce dotazy a stížnosti na mod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Najmis: ahoj.Ty nejsi na OC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Opět se trošku pozměnil vzhled,uspořádání fora a bud jsem ještě nalitej nebo tu zmizela sekce dotazy a stížnosti na mod. Ta sekce tu je, ale je dole: http://forum.skodahome.cz/index.php?showforum=23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 (editace) Romane nejsem,ale asi brzy budu a tady na to hodím bobek...prase se v tom vyznej..pomalu každý 3 týdny je to tu jinak a ještě si tu mod házej zámky kam chtěj.... a o cenzuře se radši ani nevyjadřuju....je to k blití co se tady děje. Editováno: 28. Červen 2009, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Právě proto většina lidí odešla na fórum kde se tohle dít nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Právě proto většina lidí odešla na fórum kde se tohle dít nebude. JEnom aby.. Aneb nikdy neříkej nikdy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Ahoj Jero. Najmis: tak šupšup! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 JEjich věc, ale možná to byla davová euforie a pak hlavně, odejde li jeden, dva tví kamarádi, jdeš taky.. Spíš bych to viděl tak, že když tě znechutí hospodskej, příště si vybereš jinej podnik...a pokud takto učiní většina stálých návštěvníků, je to na pováženou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Skajo ovšem ty nejseš až tak nestranej řekněme.. Mybychom toho spolu na toto téma asi mohli nakecat.. Takže spíše nerozebírat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Proč nejsem nestranej?? ...by mě celkem zajímalo Naopak, kdybys to tady sledoval dřív, tak bys viděl, že já jsem byl zásadně proti odtržení a bojoval jsem za jednotný fórum - jenže když se ani po první vlně nevole vody nezklidnily a naopak přišly vlny ještě větší a tlaky zhora neustále nesmyslnější a intenzivnější, tak se prostě nedalo jinak - překousl sem to a teď sem happy, že to tak dopadlo Nakecat bychom toho asi mohli dost, otázkou pak zůstává, do jaké míry jsi to celý sledoval a jak moc seš v tom zasvěcenej...ono se to řešilo na více frontách, takže asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Tak jinak.. proč já jsem mohl zůstat a ty ne..? Jako to by byla fakt nekonečná diskuze si myslím.. Každopádně, žes bojoval za neodtržení fora nevím, to sry jestli jsem ti tím křivdil.. PS: přece tu nebudem véct spolu monolog, když si dáme dialog v real knajpe a prodiskutujem emotivněj není liž pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Tak jinak.. proč já jsem mohl zůstat a ty ne..? Protože se bojíš s HaŤaPkou mezi oktaviány lol ...né, vážně...za sebe bych mohl říct, že člověka moc nebaví, když dělá jakožto moderátor spoustu věcí, který ho ani tak nezajímají a stojí ho spoustu času jen proto, protože je to potřeba udělat a bez toho by fórum fungovat nemohlo a kromě toho, že se za to nedočká ani trošky vděku mu ještě někdo, kdo sem příjde občas nakouknut, nic tu neudělá a říká si pán, hází klacky pod nohy. A to si myslím, že někteří bývalí modi a admini by na tohle téma mohli mluvit daleko obšírněji a fundovaněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 No mě to je vlastně jedno Protože se bojíš s HaŤaPkou mezi oktaviány lol Jiřííííííííííí, s tímhle mě vážně neser lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 No co, pro pravdu se každej čertí :smich: ...stejně to dlouho nevydržíš...historie se opakuje a tak jako jsi nevydržel bez původní knajpy nevydržíš ani bez té aktuální...však se neboj, už se tam začínáš pomalu zase probírat a byl jsi několikrát spatřen při špionáži, jak jsem se dneska dočetl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Protože se bojíš s HaŤaPkou mezi oktaviány ...né, vážně...za sebe bych mohl říct, že člověka moc nebaví, když dělá jakožto moderátor spoustu věcí, který ho ani tak nezajímají a stojí ho spoustu času jen proto, protože je to potřeba udělat a bez toho by fórum fungovat nemohlo a kromě toho, že se za to nedočká ani trošky vděku mu ještě někdo, kdo sem příjde občas nakouknut, nic tu neudělá a říká si pán, hází klacky pod nohy. A to si myslím, že někteří bývalí modi a admini by na tohle téma mohli mluvit daleko obšírněji a fundovaněji ano to bych mohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Do poslední chvíle jsem byl pro zachování, ale bohužel. Věřte, že byly vyčerpány všechny možnosti. Jsem tu od roku 2005 a tohle fórum jsem měl fakt rád. Chodil jsem sem každý den. A přidával fotky, pomáhal, diskutoval... Jenže pak se tu začli dít věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 ano to bych mohl Tak JArdi, ty jsi celkem činný i tady jak to máš na jiném foru nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 činný už dávno nee, nejsem už modem a chodím jen do pár témat, bývalo to jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 CO se to tu doprdele děje ? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Jero: ani se neptej.. si beztak hrdej Fabiatik, tak se opovaž migrovat a pojd raděj k nám do knajpy Fabiatické.. tato pomale umérá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 CO se to tu doprdele děje ? :( Teď mám sto chutí si rýpnout a napsat "Tady už dlouho nic" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Jero: ani se neptej.. si beztak hrdej Fabiatik, tak se opovaž migrovat a pojd raděj k nám do knajpy Fabiatické.. tato pomale umérá J,ja jsem hrdej fabiatik ,octavian , hondar ... ze vseho trosku .,,, skaja - dobře ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 ja bejt dadackem tak se spis podivam na pravidla podpisu, mohlo by se ti stat ze ti z nej nic nezustane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.