Leden 2, 200916 r sem si dneska byl dát nabrousit brusle, na Silvestra sem se málem rozsekal na tom hladkým ledu tupý brusel to není nid dobrýho.. nás právě na Silvestra vyhodili z kluziště, že prej došli lidi tak sme jeli na rybník a bylo to tam xkrát lepší! dneska jedem znova
Leden 2, 200916 r tak mě v létě taky čeká dovča - jen 14 dní, zbytek "rozdrobím" mám 25 dní, tak co s tím dneska se mi rozsvítily kontrolky serva, ASR a ABS, tak sem vypnul motor, nastartoval a stejně to svítilo až když sem se rozjel, tak to zhaslo napadlo mě, že zas bude v pr.eli čidlo ABS já jen 33,5 dne jj čidlo abs nasedanou
Leden 2, 200916 r njn, to sou ty co nevybírali dovču loni to potěš koště, musím to napíchnout a zjistit který to je.. sviňucha jedna..
Leden 2, 200916 r sem si dneska byl dát nabrousit brusle, na Silvestra sem se málem rozsekal na tom hladkým ledu tupý brusel to není nid dobrýho.. nás právě na Silvestra vyhodili z kluziště, že prej došli lidi tak sme jeli na rybník a bylo to tam xkrát lepší! dneska jedem znova taky jsem přemýšlel vzít rodinku a jít se sklouznout...:-) Kam jezdíš na rybník ? Nemám to daleko..
Leden 2, 200916 r sem si dneska byl dát nabrousit brusle, na Silvestra sem se málem rozsekal na tom hladkým ledu tupý brusel to není nid dobrýho.. nás právě na Silvestra vyhodili z kluziště, že prej došli lidi tak sme jeli na rybník a bylo to tam xkrát lepší! dneska jedem znova Na rybniku je vzdycky dobre a tupy brusle to je vazne o hubu,uznam z vlastni zkusenosti ...Kdyz je vice lidi je to urcite lepsi u me to je polesdni dobou horsi pac se vsichni vymlouvaj na to,ze se jim nechce a ze nemaj cas..tak vetsinu casu travim na lede sam mezi deckama ...
Leden 2, 200916 r Jery: já dneska jedu s přítulí, bráchou jeho manželkou a jejich dětma to bude mazec na Silvestra sme vytáhli najmise, stál na tom podruhý v životě, ale docela mu to jezdilo - i po loktech
Leden 2, 200916 r no čerstvě nabroušený brusle taky nejsou to nej, pro mě nej byly vždy lehoulince jetý, něco mezi ostrý a tupý
Leden 2, 200916 r Jery: já dneska jedu s přítulí, bráchou jeho manželkou a jejich dětma to bude mazec na Silvestra sme vytáhli najmise, stál na tom podruhý v životě, ale docela mu to jezdilo - i po loktech Na to bych se rad kouknul ,,by se mohlo nekdy na nejaky ''klouzačce'' udelat sraz zajezdit a vyblbnout se ...Zahrat hokej FC:OC ) Bobe - ono kazdej je zvyklej na neco jinyho ,znam par exotu co i na tupejch dokazou divy ,ale tak jak si to rekl je to vazne nej Upraveno Leden 2, 200916 r od Jeronymo
Leden 2, 200916 r hehe, hokej sem už nehrál ani nepamatuju ale asi by se to dalo, to se nezapomíná takovej sranda match by nebyl k zahození
Leden 2, 200916 r no čerstvě nabroušený brusle taky nejsou to nej, pro mě nej byly vždy lehoulince jetý, něco mezi ostrý a tupý jasný no, ale hodina na Písáku a myslím že budou slušně otupělý
Leden 2, 200916 r vy mate problemy hosi ja bruslit neumim a brusle a rybnik neresim Jinak jsem odhrnul plac a je tam fakt krasna zima.....jeste tak 10 cm a bude to zuzo.
Leden 2, 200916 r vy mate problemy hosi ja bruslit neumim a brusle a rybnik neresim Jinak jsem odhrnul plac a je tam fakt krasna zima.....jeste tak 10 cm a bude to zuzo. pche, tady je poprašek
Leden 2, 200916 r hehe, hokej sem už nehrál ani nepamatuju ale asi by se to dalo, to se nezapomíná takovej sranda match by nebyl k zahození Ja naposled asi před rokem ,ikdyz by to byl asi peknej masakr prdel by byla si myslim slusna Mari - zima je tam paradni a zabruslit si uprostred zimni krajiny je jeste vetsi pecka ... vsak kupuj brusle a huré na led .)
Leden 2, 200916 r hermelín já nerad ale bráchovi sem koupil luxusní ďábelskej prej by bral další - 3L sklenice
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.