Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

sem si dneska byl dát nabrousit brusle, na Silvestra sem se málem rozsekal na tom hladkým ledu :D tupý brusel to není nid dobrýho.. nás právě na Silvestra vyhodili z kluziště, že prej došli lidi :kuk: tak sme jeli na rybník a bylo to tam xkrát lepší! dneska jedem znova :)

Vloženo
tak mě v létě taky čeká dovča - jen 14 dní, zbytek "rozdrobím" lol mám 25 dní, tak co s tím :D

dneska se mi rozsvítily kontrolky serva, ASR a ABS, tak sem vypnul motor, nastartoval a stejně to svítilo :feve: až když sem se rozjel, tak to zhaslo :feve: napadlo mě, že zas bude v pr.eli čidlo ABS :feve:

já jen 33,5 dne lol

jj čidlo abs nasedanou

Vloženo
sem si dneska byl dát nabrousit brusle, na Silvestra sem se málem rozsekal na tom hladkým ledu :D tupý brusel to není nid dobrýho.. nás právě na Silvestra vyhodili z kluziště, že prej došli lidi :kuk: tak sme jeli na rybník a bylo to tam xkrát lepší! dneska jedem znova :)

taky jsem přemýšlel vzít rodinku a jít se sklouznout...:-)

Kam jezdíš na rybník ? Nemám to daleko..

Vloženo

Na rybniku je vzdycky dobre a tupy brusle to je vazne o hubu,uznam z vlastni zkusenosti :D ...Kdyz je vice lidi je to urcite lepsi :) u me to je polesdni dobou horsi pac se vsichni vymlouvaj na to,ze se jim nechce a ze nemaj cas..tak vetsinu casu travim na lede sam mezi deckama :D ...

Vloženo

Jery: já dneska jedu s přítulí, bráchou jeho manželkou a jejich dětma :D to bude mazec :D na Silvestra sme vytáhli najmise, stál na tom podruhý v životě, ale docela mu to jezdilo - i po loktech :smich:

Vloženo (editace)
Jery: já dneska jedu s přítulí, bráchou jeho manželkou a jejich dětma :D to bude mazec :D na Silvestra sme vytáhli najmise, stál na tom podruhý v životě, ale docela mu to jezdilo - i po loktech :smich:

Na to bych se rad kouknul :p,,by se mohlo nekdy na nejaky ''klouzačce'' udelat sraz zajezdit a vyblbnout se :D ...Zahrat hokej FC:OC :))

Bobe - ono kazdej je zvyklej na neco jinyho ,znam par exotu co i na tupejch dokazou divy :D ,ale tak jak si to rekl je to vazne nej :)

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo
no čerstvě nabroušený brusle taky nejsou to nej, pro mě nej byly vždy lehoulince jetý, něco mezi ostrý a tupý :)

jasný no, ale hodina na Písáku a myslím že budou slušně otupělý :D

Vloženo
hehe, hokej sem už nehrál ani nepamatuju lol ale asi by se to dalo, to se nezapomíná :D takovej sranda match by nebyl k zahození :palec2:

Ja naposled asi před rokem :p ,ikdyz by to byl asi peknej masakr prdel by byla si myslim slusna :D:)

Mari :) - zima je tam paradni a zabruslit si uprostred zimni krajiny je jeste vetsi pecka :):palec2: ... vsak kupuj brusle a huré na led .)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...