Dakie Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 sem si dneska byl dát nabrousit brusle, na Silvestra sem se málem rozsekal na tom hladkým ledu tupý brusel to není nid dobrýho.. nás právě na Silvestra vyhodili z kluziště, že prej došli lidi tak sme jeli na rybník a bylo to tam xkrát lepší! dneska jedem znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 tak mě v létě taky čeká dovča - jen 14 dní, zbytek "rozdrobím" mám 25 dní, tak co s tím dneska se mi rozsvítily kontrolky serva, ASR a ABS, tak sem vypnul motor, nastartoval a stejně to svítilo až když sem se rozjel, tak to zhaslo napadlo mě, že zas bude v pr.eli čidlo ABS já jen 33,5 dne jj čidlo abs nasedanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 njn, to sou ty co nevybírali dovču loni to potěš koště, musím to napíchnout a zjistit který to je.. sviňucha jedna.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 sem si dneska byl dát nabrousit brusle, na Silvestra sem se málem rozsekal na tom hladkým ledu tupý brusel to není nid dobrýho.. nás právě na Silvestra vyhodili z kluziště, že prej došli lidi tak sme jeli na rybník a bylo to tam xkrát lepší! dneska jedem znova taky jsem přemýšlel vzít rodinku a jít se sklouznout...:-) Kam jezdíš na rybník ? Nemám to daleko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 kops: jezdím na Písák do Příšovic odkud jsi ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 sem si dneska byl dát nabrousit brusle, na Silvestra sem se málem rozsekal na tom hladkým ledu tupý brusel to není nid dobrýho.. nás právě na Silvestra vyhodili z kluziště, že prej došli lidi tak sme jeli na rybník a bylo to tam xkrát lepší! dneska jedem znova Na rybniku je vzdycky dobre a tupy brusle to je vazne o hubu,uznam z vlastni zkusenosti ...Kdyz je vice lidi je to urcite lepsi u me to je polesdni dobou horsi pac se vsichni vymlouvaj na to,ze se jim nechce a ze nemaj cas..tak vetsinu casu travim na lede sam mezi deckama ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
combi66 Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Taky vás všechny zravím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Jery: já dneska jedu s přítulí, bráchou jeho manželkou a jejich dětma to bude mazec na Silvestra sme vytáhli najmise, stál na tom podruhý v životě, ale docela mu to jezdilo - i po loktech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 zdravíčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 no čerstvě nabroušený brusle taky nejsou to nej, pro mě nej byly vždy lehoulince jetý, něco mezi ostrý a tupý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 (editace) Jery: já dneska jedu s přítulí, bráchou jeho manželkou a jejich dětma to bude mazec na Silvestra sme vytáhli najmise, stál na tom podruhý v životě, ale docela mu to jezdilo - i po loktech Na to bych se rad kouknul ,,by se mohlo nekdy na nejaky ''klouzačce'' udelat sraz zajezdit a vyblbnout se ...Zahrat hokej FC:OC ) Bobe - ono kazdej je zvyklej na neco jinyho ,znam par exotu co i na tupejch dokazou divy ,ale tak jak si to rekl je to vazne nej Editováno: 2. leden 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 hehe, hokej sem už nehrál ani nepamatuju ale asi by se to dalo, to se nezapomíná takovej sranda match by nebyl k zahození Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 no čerstvě nabroušený brusle taky nejsou to nej, pro mě nej byly vždy lehoulince jetý, něco mezi ostrý a tupý jasný no, ale hodina na Písáku a myslím že budou slušně otupělý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 vy mate problemy hosi ja bruslit neumim a brusle a rybnik neresim Jinak jsem odhrnul plac a je tam fakt krasna zima.....jeste tak 10 cm a bude to zuzo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 sranda mač s bouleme, omrzlinama a utopencema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 vy mate problemy hosi ja bruslit neumim a brusle a rybnik neresim Jinak jsem odhrnul plac a je tam fakt krasna zima.....jeste tak 10 cm a bude to zuzo. pche, tady je poprašek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Bobik: utopenci jo, ale nakládaný maros:tfuj sníh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 hehe, hokej sem už nehrál ani nepamatuju ale asi by se to dalo, to se nezapomíná takovej sranda match by nebyl k zahození Ja naposled asi před rokem ,ikdyz by to byl asi peknej masakr prdel by byla si myslim slusna Mari - zima je tam paradni a zabruslit si uprostred zimni krajiny je jeste vetsi pecka ... vsak kupuj brusle a huré na led .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 když něco nakládanýho, tak hermelín s čerstvým rohlíčkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Ja ti dam fuj snih celej rok se na nej tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 hermelín já nerad ale bráchovi sem koupil luxusní ďábelskej prej by bral další - 3L sklenice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 hermelín je balada chutí, doufám že bude i na EDT srazu vedle prasátka a soudku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 tak pokusíme se nějakej naložit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 zruší se chlast a bude z toho žranice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Sbihaji se mi sliny ... Musis dat návrh ,at kazdy na sraz doveze Krále sýru .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.