Přejít na obsah

combi66

Uživatel
  • Počet příspěvků

    209
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli combi66

  • Narozeniny 8.3.1972

Návštěvy profilu

573 zobrazení profilu

Oznámení combi66

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dneska jsem zrovna měnil olej po 15tis. 1,9/77kw BKC naj. 140tis a od poslední výměny po dnešek jsem nedolel ani kapku oleje.
  2. Jsem na tom stejně jako většina z vás,mám Dance a po Ostravě jak kde a jak co,a za městem vůbec nic.
  3. Chlapy taky se zapojím do debaty,vyměnil jsem jedno DIN rádio za Dance a CD/MP3 vše ok, jen to rádio nehraje jak má,po Ostravě jak kde a jak co a za Ostravou vůbec nic,nemůže být v špatná ta střešní anténa,měřil jsem fantom a proud tam jde tak nevím co s tím,mimo město jen CD.
  4. Taky mi na Roomstru nejde to denní svícení a můžu mačkat ten vypínač u pojistek sem a tam,prostě žádná reakce asi to bude to relé pro denní svícení .
  5. Taky bych už asi volil OII FL je to úplně jiný komfort z jízdy a hlavně se vývoj posunul za 12 let hodně dopředu (nějaká předváděčka co má najeto do 15tis by mi taky asi nevadila)
  6. Tak už jsem to taky vyřešil,vytáhl jsem zámeu u řidiče zkusil to šroubovákem a okna nesjela,problém byl v zámku byl ve vnitřku rozlomený a ta placatá tyčko co ovládá tu el. část se točila při odemykání jak chtěla,tak jsem zámek odvezl k chlapovy co dělá klíče a opravuje autozámky a on mi to na počkání za 500 opravil z nových dílů a je klid.
  7. Zdravím chlapy já někomu ulovil ve středu 29.7.2009 v 15:47 hod ve městě Vrsar na Istrii v Chorvatsku toto červené RSko není to někoho z nás?
  8. Chlapy dneska mi začaly pri odemknutí auta klíčkem samy sjíždět všechny okna nevíte proč?Jestly to je zámek nebo nějaký mikrospínač nebo něco jiného díky za radu.
  9. Co má v TP OII je mi celkem fuk ,já myslel že tu jsme u OI,ale jinak díky za vysvětlení.
  10. Zajímalo by mě kdo z vás 17" a výš to má v TP ????
  11. Kdo nemá origo RSko může mít maximálně 16", a pak je to na vkusu a financích každého soudruha soudruzi. combi66 215/45 R17
  12. Tak v noci opět silně pršelo a v autě sucho super už to můžu umýt.
  13. Zrovna dneska jsem to řešil,a měl jsem potrhanou tu šedou mechovku pod tapacírem u spolujezdce asi jak někdo měnil okno,bo ve dveřích byly ješte kousky skla,koupil jsem novou ve Škodě za 286kč,při mytí a prudkém dešti se mi vždycky oběvil pramínek vody co stekl pod reprákem do vozu na kobereček,snad bude klid,nejhorší očistit to staré lepidlo,šlo to tech.benzínem.
×
×
  • Vytvořit nový...