Únor 20, 200916 r Spid'ul ,,paradni fota..... ta dupka me rozehrala na tyden dopredu ...) No,ale ja ted budu muset letet tak se mejte a prijemne ztraveny patek Cao
Únor 20, 200916 r Spid'ul ,,paradni fota..... ta dupka me rozehrala na tyden dopredu ...) No,ale ja ted budu muset letet tak se mejte a prijemne ztraveny patek Cao tě pic ...
Únor 20, 200916 r Spid'ul ,,paradni fota..... ta dupka me rozehrala na tyden dopredu ...) No,ale ja ted budu muset letet tak se mejte a prijemne ztraveny patek Cao No maj sa...
Únor 20, 200916 r No prosímtě co je tak závadného na jedné slaďoučké prdelce...? nic jen mam predstavivost jak americkej film
Únor 20, 200916 r nazdárek tak jsem to zabalil dneska v práci dřív a auž jsem doma..jinak tady u nás na žatecko naprosto bez sněhu!
Únor 20, 200916 r nazdárek tak jsem to zabalil dneska v práci dřív a auž jsem doma..jinak tady u nás na žatecko naprosto bez sněhu! tomu se mi s tim snehem nechce ani verit... kurna taky bych to uz zabalil....
Únor 20, 200916 r Už aby to fakt skončilo.Ve středu se jedu podívat do Liberce na to mistroství a tak jsem na to zvědavej jak to tam bude vypadat...
Únor 20, 200916 r Ahoj chlapi.Jak je u Vás počasi? Tady se to sype o stošest.Hrůza! Tady (Ostravsko) to taky nemá konce, fakt děs. Ale co jsem se díval v telce, tak v Liberci taky pořád sněží. Upraveno Únor 20, 200916 r od Lancelot
Únor 20, 200916 r Vsetín: tipl bych skoro metr Ostrava: uvidím zítra, ale tipuju tak půlku. Ale přestat už by mohlo... Sháním OI (81kW), nejlíp leětěnku, nemáte někdo nějaký tip?
Únor 20, 200916 r Všichni určitě nasávají někde v putyce či jiným lokále a tady nikdo !!! Ne ne Laďo, já poctivě sleduju zprávy...
Únor 20, 200916 r Autor Tak to taky přeladím óčko a poslechnu si něco ze SciFi jen co dohraje Scooter
Únor 20, 200916 r Tak to taky přeladím óčko a poslechnu si něco ze SciFi jen co dohraje Scooter Óčko až v osm, stejně jsem ho měl puštěný celý odpoledne, akorát jsem si u něj trochu pospal...
Únor 20, 200916 r Autor To já byl ještě v hokně ale sedět u toho potichu není ono, buď tam mám óčko nebo Dance rádio. Odpočinek bude možná až příští týden pokud nikdo neomarodí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.