Hrazda Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Ahojte, jen se chci zeptat, jsou u O2 v kufru u rezervy taky polystyrenové přihrádky na hever, lékárníčku atd, jako to bylo u O1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Ano je tam vsetko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrazda Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 A je nějaká možnost, že by to tam u nějakého modelu nebylo (Ambiente) a tvrdil to i obchodník? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Ja mam ambiente a mam to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 já eleganci a mám taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Nekteri obchodnici jsou paka...bacha na to Bratr ma klasika a je to tam...mozna snad jediny pripad kdy by to tam nemuselo byt je ze bys mel misto rezervy, takovou tu sadu na opravu pneumatik, ale toto nevim jeste jsem to u nikoho nevidel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netvor Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Prý je to tam vloženo u všech co mají standartní rezervní kolo, takže tě chtěl obchodníček ošulit. Když bys to chtěl dokoupit tak to stojí přes tři stovky - kousek polystyrénu. Jo a na lékárničku to tam není, lékárnička je připnutá v pravé kapse kufru. Nutno podotknout, že OI to tam měla vzhledem k většímu prostoru kolem rezervy lépe uzpůsobené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrazda Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 No me to prislo taky divne, tak jsem to sdelil majiteli vozidla, at je kdyztak dohouka... Diky za odpovedi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 O něčem bych věděl... http://www.aukro.cz/item516816564_skoda_oc...nna_vybava.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bóbika Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 A je nějaká možnost, že by to tam u nějakého modelu nebylo (Ambiente) a tvrdil to i obchodník? Obchodník kecá, je to tam u každé verze. http://ws.skoda-auto.com/download/CZE/docu...tion/NKO_A5.pdf strana 226 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.